in

Video’s! Vluchtelingen uit kamp Moria plunderen rijdende bestelbusjes en hangen hun gezicht in de rook voor huil-effect

Er zijn diverse video’s opgedoken op Twitter van de vluchtelingen op Lesbos. Daar valt te zien hoe ze bestelwagens vol met goederen leegplunderen, terwijl de busjes nog rijden.

Ook is te zien hoe ze brand stichten en hun jongeren met het hoofd in de rook zetten, zodat ze zieliger overkomen op tv.

Hier ziet u op de eerste video de vluchtelingen achter de busjes aan rennen en goederen uit de achterklep stelen. Op de tweede video ziet u hoe het ‘huil-effect’ wordt gecreëerd waar ze bij Unicef en dierenhulporganisaties ook zo van smullen:

Ik geloof best dat die mensen het zwaar hebben hoor. En nadat die Afghanen het kamp afbrandden zal het er ook echt niet makkelijker op zijn geworden. Maar het is wel goed om ook even te beseffen dat ze wel héél erg hun best doen om het allemaal zo groot mogelijk uit te vergroten.

En dan verlies je bij mij snel het medeleven, want dan wordt het een marketingcampagne en is het niet langer meer een pure noodkreet.

Ook het feit dat we dit soort beelden haast nergens te zien krijgen, is ook tekenend. Dan wordt het hele ….

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL kapot gemaakt door de eigen regering van binnen uit .....
5 maanden geleden

Dit zijn geen vluchtelingen. Deze mensen zijn van de straat geraapt en hebben geld gekregen van Soros (lees Rothschilds) met de pertinente bedoeling om Europa te ontwrichten.
Het feit dat Europese regeringen hier niets tegen hebben ondernomen maakt duidelijk dat regeringen in het NWO complot zitten … (of worden gechanteerd). Daar is eenvoudig geen andere verklaring omdat zelfs nu na 5 jaar de regeringen nog steeds alles van migranten blijven goed praten.
De kosten lopen in de vele honderden miljarden die door de ECB worden geprint (gratis fiat geld) maar die door de burgers moet worden terug betaald. De bedoeling is dat de schuld zo groot wordt dat die niet meer kan worden terug betaald en dan zal de ECB de macht opeisen en worden eigendommen geconfisceerd en een transhumane wereldregering opzetten ….

Het is de hoogste tijd dat mensen wakker worden en beseffen dat dit niets minder is dan WWIII ….
Migranten, klimaatverandering, geoengineering, Covid, vaccins, 5G, chemtrails … het zijn allemaal onderdelen van dezelfde samenzwering tegen de mensheid door een satanische elite.
Trump en leger doen heel goed werk … maar vergis U niet: we praten hier over eensamenzwering op wereldschaal …. en regeringsleiders in de EU zitten ook bij die criminelen.

Twitter schorst account van Chinese wetenschapper die paper publiceerde waarin wordt beweerd dat Covid is gemaakt in Wuhan Lab

Westnijlvirus voor het eerst in Nederland opgedoken