in

Video’s! Vluchtelingen uit kamp Moria plunderen rijdende bestelbusjes en hangen hun gezicht in de rook voor huil-effect

Er zijn diverse ’s opgedoken op Twitter van de vluchtelingen op Lesbos. Daar valt te zien hoe ze bestelwagens vol met goederen leegplunderen, terwijl de busjes nog rijden.

Ook is te zien hoe ze brand stichten en hun jongeren met het hoofd in de rook zetten, zodat ze zieliger overkomen op .

Hier ziet u op de eerste video de vluchtelingen achter de busjes aan rennen en goederen uit de achterklep stelen. Op de tweede video ziet u hoe het ‘huil-effect’ wordt gecreëerd waar ze bij Unicef en dierenhulporganisaties ook zo van smullen:

Ik geloof best dat die mensen het zwaar hebben hoor. En nadat die Afghanen het kamp afbrandden zal het er ook echt niet makkelijker op zijn geworden. Maar het is wel goed om ook even te beseffen dat ze wel héél erg hun best doen om het allemaal zo groot mogelijk uit te vergroten.

En dan verlies je bij mij snel het medeleven, want dan wordt het een marketingcampagne en is het niet langer meer een pure noodkreet.

Ook het feit dat we dit soort beelden haast nergens te zien krijgen, is ook tekenend. Dan wordt het hele ….

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Twitter schorst account van Chinese wetenschapper die paper publiceerde waarin wordt beweerd dat Covid is gemaakt in Wuhan Lab

Westnijlvirus voor het eerst in Nederland opgedoken