in

Volgende stap richting Nieuwe Wereld Orde: 16 overeenkomsten tussen 9/11 en de ‘coronapandemie’

covid 1984 spiro 1024x574 1

Beiden zijn lang van tevoren geplande operaties die tot doel hebben de volgende stap richting New World Order te bewerkstelligen.

Omdat dit zo is, zijn er uiteraard ook veel overeenkomsten te ontdekken tussen beide operaties.

Voor hen die niet totaal gevangen zitten in een door de mainstream media gecreëerde angstpsychose en nog in staat zijn om zelf na te denken, begint het nu duidelijk te worden wat het doel is van de huidige nep coronapandemie.

Net zoals de kern van het 9/11 verhaal is gebaseerd op totale leugens, geldt uiteraard hetzelfde voor het nog steeds niet bewezen vreselijke coronavirus.

goebbels leugen

Het is te triest voor woorden dat wij nu in een land leven waar je mensen ziet die alleen in een auto zitten met een mondkapje op, dat je mensen ziet buiten in de frisse lucht op de fiets met een mondkapje op, dat je volwassen op straat ziet lopen met kleine kinderen met een mondkapje op.

Dit is het gevolg van de covid-19 operatie die in veel opzichten vergelijkbaar is met de 9/11 operatie.

Hier volgen 16 overeenkomsten tussen de 9/11 false flag en de covid-19 false flag. Als je dieper gaat spitten zulen er waarschijnlijk nog wel enkele meer te vinden zijn.

1. Mainstream media (MSM) en overheden verspreiden via propaganda permanente angst

Na 9/11 werd de wereldbevolking doodsbang gemaakt via de MSM. Nergens was je meer veilig en letterlijk overal ter wereld konden gevaarlijke terroristen toeslaan. Eerst werd een traumatische gebeurtenis veroorzaakt en daarna volgde een barrage van leugens en werd de aandacht weggeleid van de werkelijke daders en werden alle pijlen gericht op een niet bestaande vijand. Wat vooral werd aangewakkerd was de wens van de burgers om gered te worden van dit vreselijke kwaad. Dat dit kwam in de vorm van veel meer overheidscontrole was een kleine prijs om te betalen vonden zij.

Sinds maart dit jaar heeft de MSM de bevolking gebombardeerd met angstverhalen. Mensen zijn zo doodsbang geworden dat ze zichzelf graag opsluiten en een slavenmasker voorbinden. Net zoals met 9/11 wordt de bevolking gebombardeerd met leugens en word de griep gebruikt om zogenaamde covid-19 slachtoffers te creëren. Keer op keer blijkt niets uit te komen van de horrorverhalen over mogelijk miljoenen doden, maar dat mag de pret niet drukken, want iedere nieuwe dag begint bij de MSM met een blik verse covid-19 leugens (horrorverhalen).

2. Reacties van overheden doden meer mensen dan de gebeurtenis zelf

Je kunt de reacties van overheden bij zowel 9/11 als covid-19 vergelijken met de Westerse farmaceutische medicijnen. Het middel is erger dan de kwaal. Wie wil er nog een portie chemo?

Formeel zijn er als gevolg van 9/11 ongeveer 3.000 mensen overleden, maar de resulterende War on Terror heeft wereldwijd uiteraard alleen al in Irak meer dan een miljoen doden opgeleverd. Net zoals bij covid-19 zijn er met pijn en moeite een x-aantal corona(griep)doden bij elkaar gescharreld, maar dit aantal valt in het niet bij het aantal doden die al gevallen zijn en nog zullen als gevolg van de “coronamaatregelen”. Talloze experts hebben inmiddels gewaarschuwd voor de gevolgen van isolatie voor de mens zoals verhoogde stress, kortere levensduur, ongerustheid, depressies, werkeloosheid, armoede, misdaad en niet te vergeten zelfmoord.

3. Er wordt geen enkel onderzoek gedaan naar toevalligheden

Nergens deden zich meer “toevalligheden” voor dan bij 9/11. Nooit kwam er antwoord op al die vragen die onderzoekers in de loop der jaren hebben gesteld.

In het geval van covid-19 kom je ook tal van toevalligheden tegen. Zoals Anthony Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel, die via de Amerikaanse NIH betrokken was bij de financiering van het lab in Wuhan voor een bedrag van 7,4 miljoen dollar. Dit bedrag was bestemd voor onderzoek in Wuhan naar hoe een virus tot een wapen kan worden omgebouwd. Toevalligheden zoals hoe kan het dat Lockstep Scenario van de Rockfeller Foundation uit 2010 precies beschrijft wat er nu gebeurt. Hoe kan het dat mensen zoals Bill Gates al jaren weten te verkondigen dat zoiets als de nep pandemie zou gebeuren.

4. Introductie van een fundamenteel nieuw paradigma

Het nieuwe paradigma na 9/11 was de War on Terror waar alles voor moest wijken, na de uitbraak van het nepvirus werd het nieuwe paradigma War on Bioterror.

Na beide gebeurtenissen was er een nieuwe onzichtbare vijand ontstaan waartegen gestreden moest worden. Bij 9/11 waren dat (moslim) terroristen en bij de nep pandemie is het een onzichtbaar virus.

In beide gevallen wordt ons verteld dat die onzichtbare vijand op ieder moment, vanuit elke positie genadeloos kan toeslaan. In beide gevallen is het de overheid die dankzij een steeds groter wordende controle die veiligheid kan bieden in deze “levensgevaarlijke” wereld.

5. Bij zowel 9/11 als covid-19 worden leugens rondgestrooid

Bij beide operaties vertonen de officiële verhalen meer gaten dan een doorsnee Zwitserse kaas. Bij 9/11 worden wij geacht te geloven dat een paar jonge onervaren moslimpiloten in staat zouden zijn om geavanceerde passagierstoestellen gebouwen in te vliegen. Zelfs zeer ervaren piloten zeggen dat zij waarschijnlijk niet in staat zouden zijn om de maneouvres die de terroristen zouden hebben uitgehaald, te herhalen. We worden geacht te geloven dat normale fyscica wetten die dag niet van toepassing waren en dat brandende vliegtuigkerosine in staat zou zijn om dwars door beton en staal te branden. Om nog maar te zwijgen over een gebouw dat 8 uur na de ramp rechtstandig naar beneden valt en waarvan experts zeggen dat het alleen maar opgeblazen, gecontroleerd gesloopt, kan zijn.

Bij covid-19 worden we geacht te geloven dat dit magische niet bestaande virus overal langere tijd kan overleven, tot zelfs wel bijna een maand op bankbiljetten. We worden geacht te geloven dat ook mensen die geen symptomen vertonen in staat zijn het virus te verspreiden, hetgeen dit virus wel uniek maakt, want voor zover bekend was tot op heden nog geen enkel virus hiertoe in staat.

6. Voorkennis

Hoe kan het dat de BBC 30 minuten voordat gebouw 7 werkelijk in elkaar stort al uitzendt dat dit gebouw is ingestort? Dit terwijl tijdens die uitzending het gebouw gewoon zichtbaar is achter het hoofd van de verslaggever in de live reportage vanuit New York? Waarom kregen bepaalde mensen telefoontjes om niet aan boord van een vliegtuig te stappen zoals ze van plan waren? Mensen zoals Willie Brown, toenmalig burgmeester van San Francisco en sugardaddy van Kamala Harris?

Waarom hield de Chinese overheid een uitgebreide virusuitbraak oefening, 30 dagen voordat de Military Games een jaar geleden plaats vonden in Wuhan? Waarom heeft de Amerikaanse overheid talloze virusuitbraak simulaties gehouden?

7. Oefeningen die werkelijkheid worden

In de twee jaar voor 9/11 werden er in Amerika maar liefst 28 oefeningen gehouden door NORAD die betrekking hadden op vliegtuigkapingen. Zes van die oefeningen betroffen vliegtuigkapingen boven Amerikaans grondgebied en één van die oefeningen betrof een gekaapt vliegtuig dat onderweg was naar New York. Daarnaast vonden er op de dag van 9/11 maar liefst 46 oefeningen plaats.

We zien natuurlijk hetzelfde bij operatie covid-19 waarbij iedereen zo langzamerhand de beruchte Event 201 kent, een oefening die werd gehouden kort voordat de eerste virusuitbraken zich …..

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Together we unite

Veelzeggend: Meer dan 34.000 gezondheidsdeskundigen ondertekenen verklaring tegen COVID-19 lockdowns

52e9d4414252ab14ea898675c6203f78083edbed5753764c772c7d 640 corona

Nep-pandemie veroorzaakt door nep-virus, met een nep-test uitgevonden door een omgekochte (nep)-viroloog?