in

Nep-pandemie veroorzaakt door nep-virus, met een nep-test uitgevonden door een omgekochte (nep)-viroloog?

Nogmaals een interview met Dr. Reiner Fuelmich – meer bepaald over “het geval Drosten”, de feitenvrije uitvinder van de compleet valse PCR testprocedure, waar nu de hele wereld mee wordt gechanteerd.

Of het nu gaat om de , het bedrijfsleven of het privé-leven: het bepaalt het dagelijkse tempo. Duizenden bedrijven stevenen af op een faillissement en beperkingen van de die nauwelijks voor mogelijk werden gehouden, worden zonder discussie afgekondigd.

Voor onbepaalde tijd.

Veel mensen blijven in een angstmodus steken en passiviteit is de nieuwe levenshouding. Regeringen onderwerpen zich zonder enige vorm van reflectie aan iedere willekeurige aanbeveling van deskundigen, er is nauwelijks of geen parlementaire oppositie en de media fungeren als doorgeefluik. Kritiekloos en vaak toonaangevend.

Wat gebeurt hier eigenlijk? Paul Schreyer plaatst de schijnbaar chaotische reacties op het virus in een verhelderende mondiale context.

Het wordt steeds duidelijker:

Lees verder bij de bron: De Binnenlandsche Bataafsche Courant


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Volgende stap richting Nieuwe Wereld Orde: 16 overeenkomsten tussen 9/11 en de ‘coronapandemie’

Kinderarts en OMT-lid: “Sluiten van scholen heeft nauwelijks effect”