in

Waarschuwing: Wij zijn op weg naar een enorme puinhoop

57e0dc434356a414f1dc8460962a3f7f1d37d8f8525771497c2d73d2934d 640 illuminati e1600928742638

De complete mainstream wereld is elkaar volkomen gek aan het maken met wilde verhalen over de toenemende coronabesmettingen.

We weten niet veel zeker, maar wel dat een volgende lockdown om de hoek ligt en wij met z'n allen afstevenen op een nog veel grotere puinhoop.

Wij bevinden ons als land wederom in een periode waar de mainstream media er alles aan doen om de corona angst en de paniek onder de bevolking nieuw leven in te blazen.

Weer flikken ze het om de ene angstaanjagende kop na de andere boven hun nieuws te plaatsen en ook het NOS-journaal is weer volop bezig mensen te vertellen dat de reguliere in ziekenhuizen weer in het gedrang lijkt te komen vanwege de grote nieuwe corona uitbraak.

Met een ernstig gezicht vertelt Astrid Kersseboom dat er de afgelopen week 33 mensen zijn overleden aan het coronavirus. Wat zij er niet bij vertelt is dat er iedere week opnieuw 2.900 mensen overlijden in dit land aan allerlei oorzaken.

Wat er ook niet bij wordt verteld is dat  iedere week opnieuw gemiddeld 323 mensen overlijden aan dementie, 200 aan longkanker 177 aan een beroerte en maar liefst 305 aan hartproblemen.

Maar vanwege de enorme “dreiging” van corona gaat het land straks gegarandeerd opnieuw in een lockdown. Het zal misschien regionaal beginnen en dan vervolgens worden uitgebreid naar landelijk.

Het slechte weer is in aantocht en dus zullen mensen sowieso vaker ziek worden en aangezien er ook alles aan wordt gedaan om het aantal mensen dat zich laat testen uit te breiden zal het aantal positief geteste mensen straks door het plafond gaan. Positief getest wil zeggen dat er wat genetisch materiaal bij mensen is aangetroffen, niet dat ze ziek zijn.

Ook is het opsluiten van de oudjes is alweer in volle gang:

Drie verpleeghuizen in Drenthe zijn voorlopig gesloten voor bezoek, nadat tien bewoners van een van die verpleeghuizen, De Omloop in Norg, positief zijn getest op het coronavirus.

De man met het kersverse strafblad doet ook weer een duit in het zakje:

,,De maatregelen die we treffen zijn echt nodig”, zegt Ferd die als minister van Justitie en Veiligheid belast is met de handhaving van de coronaregels. ,,Je moet niet alleen maar roepen: ik doe niet mee. Dat helpt niemand verder.”

Dit stap voor stap opbouwen naar de tweede golf heeft uiteraard enorme financiële consequenties. Tot nu toe hebben veel ondernemers er nog van alles aan gedaan om de moed erin te houden, maar ook daar zal binnenkort bij veel bedrijven iets gaan knappen.

Een tweede lockdown zal ook betekenen dat het land in een diepe terecht gaat komen. Bedrijven kunnen simpelweg niet overleven op een fractie van de omzet en dat betekent dat het straks ontslagen gaat regenen. De gemeenten gaan nu al overal kopje onder, want ook zij krijgen nauwelijks nog binnen uit lucratieve bronnen zoals toerisme en het zal dan ook niet lang meer duren voordat de eersten van hen gaan snijden in allerlei voorzieningen en tegelijkertijd de lokale lasten gaan verhogen.

Zelfs als je er vanuit gaat dat de door het RIVM gemelde coronadoden inderdaad coronadoden zijn, dan nog zit je op het totaal van een normale griepepidemie.

Dit zijn de laatste cijfers van datzelfde RIVM

rivm nepdoden

Als je als overheid bereid bent om op basis van bovenstaande cijfers een land economisch gezien volledig onderuit te sleuren in het kader van de “volksgezondheid”, dan kan het niet anders dan dat die overheid een andere agenda heeft.

Een duistere agenda, hen in het oor gefluisterd door machten achter de schermen die in de achtergrond via The Great Reset druk op weg zijn naar de …..

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
53e0d54a4f52ae14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85254794f7d2f72d4914e 640 corona app

Faal: Corona drama app van Hugo de Jonge ligt op de plank te verstoffen

ecb

Coronacrisis: Banken lenen 1474 miljard bij crisisloket ECB en krijgen hierop nog geld toe