in

Vrijheid van nieuwskeuze: de gratis HoeZitHetNuEcht Reader

Andrys / Pixabay

Het is vandaag 5 mei; dag van de vrijheid. Maar hoe vrij zijn we eigenlijk nog? We leven in een staat van beleg en zijn veel van onze burgerrechten kwijt geraakt. En terwijl onze wordt gesloopt, verdwijnt ook onze in hoog tempo, wordt uitgerold en worden we voorbereid op opgedrongen vaccinaties.

Ondertussen melden overheden en de grote (online) media openlijk dat ze berichtgeving, die niet overeen komt met de officiële overheidsstandpunten, onmiddellijk verwijderen. Alleen officieel goedgekeurd nieuws mag nog onder onze ogen komen. Onze heeft nog weinig met vrijheid te maken.

Voor iedereen die de vrijheid wil blijven behouden om zélf na te denken en zélf op onderzoek uit te gaan hoe de zaken nu echt in elkaar zitten, komen we met goed nieuws: Het vertrouwde HoeZitHetNuEcht nieuwsoverzicht is terug!

Per direct stellen we een nieuwe en uitgebreidere versie van de HoeZitHetNuEcht RSS-feed Reader beschikbaar. En: de Reader is gratis te gebruiken voor alle geïnteresseerden, zonder registraties of activatiecodes.

Met dank aan onze gewaardeerde donateurs hebben we de Reader in de afgelopen maanden verder kunnen ontwikkelen met als resultaat dat het nieuws nu ook via het bekende ‘blokkenoverzicht’ gevolgd kan worden.

Net zoals het vroeger via de HoeZitHetNuEcht website te volgen was, maar dan op je eigen computer. Daarnaast is het nu ook mogelijk om zélf in te stellen welke nieuwsbronnen je wel en niet wilt zien. Een nieuwsoverzicht dat je dus volledig naar je persoonlijke wensen in kunt stellen. Oftewel, HoeZitHetNuEcht is terug. En beter dan ooit!

De nieuwe ontwikkelingen

Voor de nieuwsgierige mens hebben we dus goed nieuws. We kunnen met veel plezier de volgende functionaliteiten aanbieden:

  • Het vertrouwde blokkenoverzicht
  • De bekende nieuws-tijdlijn
  • Naslag van nieuws van individuele bronnen
  • Het brede aanbod, nu breder dan ooit
  • Zélf instellen welke nieuwsbronnen je wilt zien

Let op: De HoeZitHetNuEcht Reader kan alleen gebruikt worden voor computers/laptops die gebruik maken van Windows, macOS of Linux. Voor smartphones (Android en iPhone) is de Reader niet beschikbaar, maar daarvoor zijn er wel diverse andere mogelijkheden.

Onderstaand een toelichting op de nieuwe functionaliteiten en daarna meer informatie over hoe je de HoeZitHetNuEcht Reader kunt downloaden, zodat je gelijk van start kunt gaan.

Lees verder bij de bron: HoeZitHetNuEcht


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Over het onlangs ontdekte grootste gat ooit in de ozonlaag … die is alweer dicht!

Amsterdam gaat preventief fouilleren zonder ‘kans op etnisch profileren’