in

Waarom horen we hier niets over in media? 1,8 miljoen vierkante kilometer meer zeeijs Noordpool

via climategate.nl

Via Notrickszone even het volgende bericht: wist u dat het zeeijs rond de Noordpool flink in oppervlakte is toegenomen sinds 2012, liefst 1,8 miljoen vierkante kilometer. Nee, want onze media melden alleen verhalen die in de storyline ‘de aarde warmt op en dat is uw schuld’ passen. Waar bij een dieptepunt meteen alle persbureaus alarm slaan en alle kranten het melden als nieuw bewijs voor ‘onze schuld’, blijft de GROEI in zeeijs dus onbesproken.

via Climategate.nl.

foto via via Climategate.nl.


Wil jij, mij meehelpen om de mensen te informeren?!
Dat kan door berichten te delen of een donatie te doen die ik weer herinvesteer.

Tikkie | iDeal | PayPal

Rapporteren

Wat denk je?

0 points
Upvote Downvote

12 Comments

Laat een reactie achter
  1. .;..Oh ja hoor >>Je krijgt in de media alleen maar te horen wat de z.g. klimaatgoeroes jou willen doen geloven maar dat er 10.000 jaren geleden méér CO2 in de atmosfeer was, daar hoor je ze niet over terwijl er toen geen vliegtuigen, auto’s, brommers of industrie te bekennen was…hoe kan dat dan ?…

  2. Helaas heeft de drs gelijk jongens. Het feit dat er meer opp ijs zichtbaar is kan juist heel goed een teken zijn van smeltend ijs. Doordat het volume van het aanwezige water toeneemt door toestroom van gesmolten gletsjerijs, neemt het volume aan ijs toe zodra het bevriest. Bovendien verschilt het volume aan ijs afhankelijk van de temperatuur. Hoe kouder hoe meer ijs. Het verschil in volume verschilt dus ook per seizoen. Als er dus meer ijs in de zomer is gesmolten vanaf het land, en dit aanvriest in de winter heb je een behoorlijk groot volumeverschil.
    Check thermodynamica, vloeistoffenleer en uitzettingscoëfficiënten.

    • Als er meer smeltwater komt zal er meer aardoppervlak onderwater komen wat inhoud dat de aarde gaat afkoelen en dan met gevolg dat het klimaat kouder gaat worden iets met vicieuze cirkel

  3. Ooh wat een intelligente trumpiaanse opmerkingen. Climate change. Fake news!!! Sukkels die dat echt denken zijn gewoon geretardeerd. De noordpool vriest altijd weer aan in de winter.. neem er eens een plaatje van 15 jaar terug bij… dan kun je zien dat het ijs in de winter helemaal tot over groenland trok.

  4. Rechtse Baudet en Wilders volgers hebben de pest An de wetenschap want die bedreigt niet het klimaat maar wel deze w personen in hun boterham. Dat is best vervelend voor ze. Ze bedienen echter een grote groep die niets van wetenschap wil aannemen. Best wel prettig als je gewoon ongestoord met Baudet wil doorleven…maar helaas het sprookje van het zichzelf herstellend vermogen is voorbij op deze aarde.

Iedereen heeft er iets over te zeggen, jij ook?

Nu rest de ECB nog slechts de Bazooka, belastingbetaler betaald het risico

CTIVD fluit AIVD terug, maar vergeet burger