in , ,

Waarschijnlijk komt er deze week een einde aan de nationale soevereiniteit

eu1

Al 15 jaar lang proberen de technocraten een bewaking in het leven te roepen voor de buitengrenzen van Europa.

Gelukkig zijn er nu de vluchtelingen en het terrorisme waardoor nu eindelijk de soevereiniteit van EU landen kan worden opgeheven om de grenzen “veilig te stellen”.

De macht van het Nazimonster dat Europa heet, wordt groter en groter. We komen nu zo langzamerhand terecht in een stadium waar duidelijk zichtbaar wordt dat wanneer de EU dit nodig acht, nationale soevereiniteit niet meer telt.

Het wordt dan in het vat gegoten van “het is van belang voor ons allemaal”, maar dat neemt niet weg dat een soeverein land, in dit geval Griekenland, niets meer in de melk heeft te brokkelen.

Het gaat hier uiteraard over het vluchtelingenprobleem. Bij duizenden en duizenden komen deze Europa binnen via Griekenland en aangezien Merkel heeft ervaren dat de open-armen-politiek haar populariteit geen goed doet, moeten nu de buitengrenzen worden gesloten.

Aangezien Griekenland klaarblijkelijk niet in staat is om dat adequaat af te handelen, heeft Europa helaas geen keus en moet ingrijpen, of de Grieken dat nu leuk vinden of niet.

Dit is reflecteert ongeveer het verhaal dat via de Financial Times naar buiten is gekomen.

Volgende week zal door Brussel worden voorgesteld om een soort politie grenscontrolekorps in het leven te roepen dat in staat zal zijn om de buitengrenzen van de EU adequaat te bewaken, zelfs als de overheid van een land hier bezwaar tegen maakt.

Dit is schokkend want het is de tot nu toe grootste “overdracht” van nationale macht aan de Eurocraten.

Hiermee ontstaat nu de situatie waarbij de overheid in een individueel land opzij wordt gezet door Brussel. Waarmee een volgende stap in de nachtmerrie werkelijkheid is geworden.  Het eerste land waar dit plaats gaat vinden, is Griekenland, waar in sommige kringen als volgt werd gereageerd:

“Ze hebben de maskers laten vallen. Hand in hand zullen de EU en Frontex een einde maken aan de nationale soevereiniteit en de grenscontrole overnemen onder het mom van “het veilig stellen van de Schengengrenzen”. Met dit soort controversiële claims gebruiken ze Griekenland om een voorbeeld te stellen voor iets dat ook binnenkort bij jou zal plaatsvinden. En het plan is helemaal Duits”.
ein reich

Al 15 jaar lang wordt er gesproken over een gemeenschappelijk politiekorps dat de buitengrenzen moet gaan bewaken, maar tot nu toe is dat er nooit van gekomen omdat landen niet van plan waren hun soevereine macht op te geven en deze ondergeschikt te maken aan de ongekozen overbetaalde technocraten uit Brussel.

“Gelukkig” zijn er nu de vluchtelingen en het terrorisme wat overal toeslaat, dus nu is er echt niemand meer die hier nog bezwaar tegen kan maken. Want het is voor ieders veiligheid…. toch?!

Wat het in werkelijkheid is, is een heel grote stap vooruit naar de New World Order, waarbij blok Europa een grote superstaat wordt door het creëren van een enorme chaotische smeltkroes waarbij iedere culturele en nationale identiteit wordt weggevaagd. Een superstaat vol met gelijke grijze muizen die via Brussel met ijzeren hand wordt geregeerd door Berlijn en Frankfurt. Prins Bernhard zou trots zijn op dit door zijn geestverwanten behaalde resultaat.

Toekomstige generaties zullen op deze tijd terugkijken en zich afvragen waarom niemand iets heeft gedaan om landverraders zoals Rutte en Pechtold te stoppen. Mensen die willens en wetens meewerken aan de uitverkoop van ons land aan de Nazistaat Europa.

Lees verder bij de Bron: Niburu.co

video is verwijderd

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2882358170 f0e6ae5806 economic collapse

Niets kan dit keer de economische ineenstorting stoppen

3581564476 ff573f2c2e secrets e1450193544263

BAM: Spijkerharde kamervragen 2.0 van @langefrans incl. lyrics (luistertip!)