in , ,

Wat valt er in 2015 nog door het kabinet te slopen?

1b41198a96b1e54974808522 640 slopen1

Vandaag las ik een artikel getiteld „Consument moet in 2015 broekriem aanhalen” in het Reformatorisch dagblad, en deze informatie werd gebracht alsof dat groot nieuws is, terwijl de consument sinds het aantreden van het eerste kabinet Balkellende alleen maar de broekriem heeft mogen aanhalen. En nu met Rutte in Rutte I en II aan het roer is deze afbraak van welvaart en welzijn voor de gewone burgerbevolking alleen maar in een stroomversnelling terechtgekomen, tevens met dank aan Samsom en z'n jaknikkers partijtje de PvdA.

In 2013 en 2014 hebben de hufters dan ook goed huis gehouden, en dus rijst de vraag wat valt er nu nog meer te slopen voor deze kliek in 2015?

1. De Zorg

Nadat ze deze met het immer stijgende eigen risico en het uithollen van wat wordt vergoed ze bij menig gezin er al voor hadden gezorgd dat de gewone man en vrouw het al niet meer op kon brengen en in juli van 2014 huisartsen zelfs aan de alarmbel trokken dat steeds meer mensen afzagen van noodzakelijke zorg. Zorgmijders werd de hippe term hiervoor en werd uiteraard straal ontkend door Big Farma liefje mw Schippers die passant ook nog even de oorlog verklaarde namens haar (goed betaalde) grote liefde aan alle natuurgeneeswijzen en bijbehorende middelen. Verzorgingstehuizen werden gesloten en zorgmedewerkers ontslagen zodat ze met behoud van uitkering weer terug kunnen komen in 2015. In de overblijvende concentratiekampen voor onrendabelen(Lees oud, ziek en zwak) loopt de urine bij de inwoners inmiddels langs de benen maar dat is nog niet kapot genoeg.

In 2015 hevelen we alle lastige onderdelen in de zorg over naar de gemeenten, met een fikse bezuiniging erbij zodat de Haagse hufters een zondebok hebben om naar te wijzen wanneer het goed fout gaat in zaken als jeugdzorg en thuiszorg. Ook draaien we nog even de vrije artsenkeuze de nek om en verhogen we wederom het eigen risico zodat de patiënt helemaal speelbal wordt van de vriendjes van Schippers: de .

2. Het Onderwijs

Hoewel schulden aan de basis stonden van de crisis in 2008 en ook nu aan de basis staat van de huidige nieuwe Euro crisis vind het beste kabinet sinds WOII dat ook de student in de schulden moet. Dus flikkeren we in 2015 de studiebeurs eruit en vervangen we deze voor een leenstelsel voor studenten. In het huidige oude systeem kenden we al zat afgestudeerden met een rest schuld van enkele tienduizenden euro's denk u eens in hoeveel dat nu gaat worden. Ik wed dat de niet kan wachten en handenwringend klaar staat zich over de eerste afgestudeerden onder dit stelsel  te ontfermen. Immers iemand met schulden daar kan je druk op zetten en je zo verzekeren van het feit dat hij of zij meewerkt. Zo bouwen we vrolijk verder aan de verenigde slavenstaten van Europa!

3. Minima

Na we hierboven toch bij pressie en gehoorzaamheid hierdoor zijn uitgekomen kunnen we net zo goed gelijk doorgaan met die andere grote wijziging en dat is dat uitkeringsgerechtigden, na jarenlang te zijn weggezet als opvreters en uitbuiters van onze prachtige verzorgingsstaat nu eindelijk eens iets mogen gaan terug doen in de vorm van 32 uur per week werken met behoud van uitkering, maar dan wel zonder rechten(over uitbuiten gesproken…), pensioenschopbouw en met sollicitatieplicht. We zeggen tegen het stemvee dat het goed is voor werkervaring en ritme en dat het absoluut geen regulier werk zal verdringen terwijl we  tienduizenden ontslaan in de zorg en in deze hoedanigheid in dezelfde functie terug laten keren, steuntrekkers bij de action aan de slag laten gaan, bij PostNL, de plantsoenendienst en nog veel meer. Zelfs Primark en de Bijenkorf zijn er niet vies van en zo groeit het leger rechteloze werkslaafjes  gestaag. Ondertussen geeft de beul van de PvdA Jetta Klijnsma nog even het nekschot aan de mensenrechten zodat een dak boven uw hoofd, eten en dergelijke geen recht meer zijn en we zijn klaar om nog gehoorzamere slaafjes te kweken. De verzorgingsstaat om zeep geholpen, check!

4. Huurders

De afgelopen 2 jaren heeft deze groep al verhoging na verhoging te verwerken gekregen met als resultaat dat de de markt voor huurwoningen volledig op slot zit want wie (nog) goedkoop zit blijft zitten en wie dringend een betaalbaar huurhuis nodig heeft kan het schudden. Tel daarbij op dat Woningcorporaties steeds minder sociale huurwoningen bouwen en je hoeft geen top econoom te zijn om uit te rekenen dat het richting afgrond en puinzooi gaat. Tel daarbij op de schendingen van de privacy van de huurder met dank aan de , leuker kunnen we het niet maken… Dit beleid zetten we door in 2015 en huurders kunnen ook dit jaar weer een leuke verhoging tegemoet zien. Markt verstoord, check!

5. De arbeidsmarkt

Ook daar valt in 2015 nog wel het een en ander te slopen, met de opkomst van de rechteloze werkslaaf met behoud van uitkering, Flexwerkers die een jaar korter bij hetzelfde bedrijf mogen werken en met langere tussenpozen(Van 3 naar 6 maanden). Dat betekend meer mensen werkeloos aan de zijlijn en langer. Kortom, ik hoop dat het UWV nog mensen zoekt want ook in 2015 gaan ze het druk krijgen in combinatie met de ontslag golf in de zorg die nog gaat komen en andere takken want er wordt geschat dat in 2015 100.000 mensen hun baan gaan verliezen! Arbeidsmarkt op z'n gat, check!

Verder mogen we uiteraard blijven bloeden voor Europa, terwijl de met onze geleende miljarden aan de haal gaan, maar wij braafjes onze naheffingen plus reguliere betalingen naar deze bodemloze put blijven overmaken. en Italië zijn u eveneens dankbaar en gaan vrolijk verder in de door hen ingezette weg.

Voedselbanken gaan eveneens gouden tijden(ahumm) tegemoet met meer klandizie dan ooit maar zonder steun vanuit de omdat ons beste kabinet sinds WOII het verdomd daarom te vragen. Armoede in (ver)Nederland bestaat immers niet. Inmiddels staat de teller op 19 huisuitzettingen per dag, maar  dat is uiteraard allemaal eigen schuld.

Het vreemde is echter wel dat met alle bovenstaande bezuinigingen de schulden van de roverheid niet kleiner worden maar groter. Dat is echter geen probleem, want zoals u hierboven kunt lezen valt er nog meer dan voldoende te slopen in ons (ver)Nederland! En dan ben ik vast nog wel een aantal sectoren vergeten…

Lees verder via UrubiN.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
6834942561 dae5c9277b ING internetbankieren e14184175187551

Banken houden 20 tot 30 kantoren en toch blijven we meer betalen voor de bankrekening

12664735653 a41183d6db NWO1

Goed begin van 2015, muziekfilmpje : De New World Order? – Met Russel Brand & Bill de Berg