in , ,

Wat zijn de kleine wormpjes op de Covid-19 teststaafjes, Morgellons?

woman in black tank top with white face mask

Een onderzoek van de Covid-19 teststrips. Kan dat waar zijn?

De mysterieuze ziekteverwekkers van Morgellon lijken een mengeling te zijn van verschillende levensvormen, vooral paddenstoelen en microparasieten. Ze vertonen fysieke kenmerken, gedragingen en effecten die vergelijkbaar zijn met die van eencellige organismen, algen, schimmels, luizen, trips, motten, vliegen, springstaarten, vlooien en wormen …

Voor Morgellons optimale leefomstandigheden
Vochtige gebieden zoals ogen, mond, binnenkant van de neus hebben de voorkeur van Morgellons. Waar u snel zweet – bijvoorbeeld oksel, nek, hoofd, rug – komen ze ook bij voorkeur voor. Ze waarderen een hoge luchtvochtigheid en lagere temperaturen – zoals ook het geval is bij schurftmijten of bacteriële / schimmels.

Een infectie wordt over het algemeen gevaarlijk voor mensen vanaf een omgevingstemperatuur van ongeveer 12-16 graden . Temperaturen van 30-45 graden, waar mensen gewoon tegen kunnen, zijn voor Morgellons geen probleem vanwege hun chitine-achtige beschermlaag, zelfs over een langere periode.

Morgellons zijn ook bestand tegen hoge temperaturen, bijv. 90 graden voor wasgoed, gedurende ca. 30-50 minuten zonder schade. Wanneer zich extreme temperaturen of omstandigheden voordoen die ongunstig zijn voor het leven en er geen manier is om in de menselijke huid te ontsnappen, omhullen de Morgellon-organismen zich steeds meer met hun eigen slijm, dat ze snel verharden als een chitine, zodat het hen beschermt …

Hier is nog een video:

 Lees verder bij de bron: Politikstube via Frontnieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
yellow and black tissue roll

‘Genoeg om tien jaar te poepen’! Weer een leugen van Rutte? Houtpulpmaker waarschuwt voor nieuw tekort aan wc-papier

man in black t-shirt standing beside woman in white t-shirt

Biden verlaat Afghanistan NIET, ondanks Trump-Taliban 1 mei-akkoord, Taliban dreigen met “reactie”