in , , , ,

Weer eens een blik op het nieuws

Het is weer een tijdje sinds de vorige post, een blik op bijzonder nieuws in de reguliere media van afgelopen week of wat:

De ECB heeft een mening

Om te beginnen de directeur van de Europese Centrale Bank (ECB) die het nieuws opzocht specifiek om te vertellen dat de migrantenstroom zorgt voor economische groei:“De aanhoudende stroom naar Europa brengt op macro-niveau een economische groei met zich mee. Doordat overheden meer uit moeten geven, wordt de economie van de Europese landen gestimuleerd.” En ik maar denken dat het gratis onderdak, voedsel, zorg, TV, wasmachines, zakgeld, etc van de vele (60%+)gelukszoekers ons miljarden euro’s kostte, miljarden die vroeg of laat verhaald moeten worden op u en mij, zoals met die extra benzinebelasting. Vreemd hoe verkeerd je soms dingen kan begrijpen, niet? Het is maar goed dat het World Economic Forum het ons even uitlegt.

Update 22-02: Ik begrijp ineens hoe een extreme en groeiende migrantenstroom winstgevend is voor de economie: Migranten smokkel winsten overtreffen die van drugs smokkel, aldus Tsjechische minister van defensie. En daar heb je het. De engineered coercive migration is zo’n grote, winstgevende zaak dat het zelfs meer opbrengt dan de drugs- en wapensmokkel die de powers-that-be tot op heden in het zadel houden/hielden. (Wat denkt u dat de VS in Afghanistan doet anders dan het beschermen van een belangrijke inkomstenbron voor het kartel?) De smokkel van een kleine 2 miljoen illegale migranten alleen al in 2015 heeft “zonder overdrijven miljarden dollars opgebracht”.  En wéér een reden om de migrantenstroom op hoog peil (nu 5000 per dag) te houden, het beschermen van belangrijke inkomstenbronnen. Heeft het World Economic Forum toch weer gelijk op hun unieke eigen manier!

Al die foute Brusselse verdragen toch steeds

EU en TTIP: Het handelsverdrag dat met de grote multinationals onder elkaar is opgesteld, zonder vertegenwoordiging van het volk. Herinner dat handelscommissaris Malmstrom immers uitsprak dat ze niet namens het volk onderhandelde. Om het anti-democratische gedrocht (idem overigens ) toch bij de bevolking op te dringen, is een stevige PR/propaganda campagne benodigd: daarbij moeten spindoctors de media beïnvloeden en ervoor zorgen dat „de tegenargumenten niet steeds worden herkauwd”.

EU, TTIP en U: Die onzinnige campagne wordt uiteraard betaald door… u zelf! Ja, uwbelastinggeld wordt tegen u gebruikt, lees het goed. Ook het overduidelijk manipuleren van het gehele EU parlement is toegestaan in de strijd. Knap werk van Dhr Schulz. Politici mogen het verdrag alleen in een afgesloten kamer lezen, zonder apparatuur, zonder stroom, zonder internet, maximaal twee uur lang. Dat is maximaal 25 seconde per pagina. Het is duidelijk dat er heel wat mis is met TTIP. Ondertussen gaat de Nederlandse vol voor CETA en TTIP: “Falen is geen optie”. Een bijzondere attitude van onze volksvertegenwoordiging die ons duidelijk al lang niet meer vertegenwoordigd.

EU en Oekraine: Ook over de EU, het onzalige associatieverdrag met Oekraine. Het verdrag dat veel verder gaat dan een handelsverdrag, want het handelsverdrag is al feit. Marianne Thieme had weer een goed betoog hierover:[Een verdrag] met het corruptste land van het Europese continent; een land dat produceert met kinderarbeid en barbaars dierenleed van kolossale proporties; dat vormt kennelijk geen beletsel. Problematisch is dat Oekraïne structureel mensenrechten, dierenwelzijn en milieuregels aan zijn laars lapt bij de productie van die goederen. Door Oekraïense producten toe te laten, maakt Europa zich dus mede schuldig aan schending van mensen- en dierenrechten.” Vreemde jongens die EUrocraten, het doel van het verdrag is overduidelijk volledige integratie van het corruptste land op het Europese continent (Oekraine) bij de EU. Dat mag duidelijk zijn,waarom anders zo veel politieke leugens…

Al die Corruptie in Brussel

EU en Geld grijpen, in het nieuws was nog maar eens Hans van Baalen, u herkent hem van het stoken dat hij deed in de oorlog in Oekraine, het Maidan plein met die gevaarlijke eurofiel Verhofstadt. Het fijne van de EU is dat je niet aanwezig hoeft te zijn om geld te verdienen. Je krijgt centjes of je nu werkt of niet. En de koning van de fraude is… VVDer Hans van Baalen, los van alle bijbaantjes (die hij uitvoert in uw tijd) stak hij 30.000 euro op d.m.v. fraude. Knap werk, maar het mag allemaal in Brussel.

Mocht u al denken dat Hans van Baalen fout is, dan heeft u Dhr Verhofstadt over het hoofd gezien. Verhofstadt is de baas van D66 en VVD in het Europarlement, en streek onlangs ruim 300.000 euro gratis belastinggeld op om zijn eigen woning mee op te knappen. Dat riekt toch wat vreemd, niet? Dat mag allemaal in Brussel, er is een reden dat deze ‘politici’ daar zitten!

De EU immer Groter!

Mocht u denken dat het niet fouter kan met de EU, dan was het volgende toch wel bijzonder nieuws: Bosnië vraagt EU-lidmaatschap aan. Jawel, het volgende B-land dient zich aan voor gratis EU miljardendonaties. Gezien dat het (EU/PvdA) beleid is om EU-breed te nivelleren, en het gehele continent (en ver daarbuiten) te nivelleren naar het eenheidsworst-nulpunt, is na Oekraïne het -land Bosnië uiteraard een prachtige, volgende aanwinst voor uw en mijn toekomst. Hoe diep kunnen we Nederland eigenlijk de grond in boren?

Meer ECB

Als een na laatste berichtje voor nu: “Centrale Banken zijn Gevaarlijk en Zinloos bezig“. Wat is het toch heerlijk als je mensen zinnige dingen hoort zeggen (of beter: ziet schrijven). De man loopt nogal weg met de economie van Japan, die toch ook niet geweldig gaat, maar zegt wel wat heel zinnige dingen over de EU en de ECB:

[De Centrale Banken] verlaagde na de crisis eerst de prijs van geld door de rente terug te schroeven. En toen dat niet hielp verhoogde hij de hoeveelheid geld in het financiële systeem. Zo eindigde de ‘Fed’ [idem voor ECB] met 2.300 miljard dollar aan staatsobligaties op zijn balans. Maar als er er niemand wil lenen, dan gaat al dat geld wel naar de financiële sector, maar het komt er nooit meer uit. Het komt niet terecht in de reële economie.

Van alle 2.300 miljard aan QE heeft in de VS vermoedelijk slechts 18 procent de échte economie bereikt. De hele operatie was grotendeels betekenisloos, zinloos. En nu zitten vrijwel alle miljarden aan liquiditeiten in het Amerikaanse banksysteem.

QE is zo’n stupide beleid, ook al omdat er geen enkele reden is te bedenken waarom het überhaupt zou hebben gewerkt.”De economen bij de ECB weten dit. Maar de top denkt anders. Die wil dat de mensen zien dat zij handelend optreedt.

En u mag een keer raden hoe al die miljarden weer de wereld uit geholpen moeten worden? Wie zou die rekening gaat betalen, bankiers of belastingbetalers? Dus eerst rijk worden over uw rug, en dan mag u binnenkort de rekening ook nog gaan betalen. Wat is de uitvinding van Centrale toch geweldig (voor bankiers), niet?

Maar weet: Demonstreren is Verboden!

Pegida was in het nieuws, uiteraard, maar dan met een bijzonder bericht. Via Twitter toonden ze foto’s van een 7 tal agenten die als ‘Agent Provocateur’ werden ingezet. U weet dat u op deze niet mag demonstreren tegen overheidsbeleid. De overheid zet dan agenten in die undercover gaan bij deze demonstraties puur en alleen om relletjes te starten. Op die manier heeft de overheid namelijk een reden om de demonstratie snel te beëindigen. En het demoraliseert het publiek ook zo voortreffelijk goed om toch vooral niet te demonstreren tegen overheidsbeleid, want dat eindigt immers altijd in gevechten met de ME. En dat is uiteraard geen toeval, daar wordt voor gezorgd. Het laten ontsporen van ongewenste demonstraties is een mooi stukje ‘dienstverlening’ van uw overheid. De herenAgent Provocateur staan deze keer eens prachtig op de kiek!

Lees verder bij de Bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De bal is aan het rollen: ook Nederlanders willen EU-referendum

‘Door Schippers verdwijnt homeopathie uit schappen’