in , ,

‘Wat erg opvallend is, is dat er in politiek Nederland een aantal coups gaande zijn’

Woman With a Sign

Er zijn bijzondere dingen gaande in de politiek van Nederland. De ratten verlaten het schip. De oude politiek gaat er met de staart tussen de benen vandoor, zegt vicevoorzitter van Farmers Defence Force Jos Ubels in een vlog.

Waarom is dat? “Wat erg opvallend is, is dat er in politiek Nederland een aantal coups gaande zijn,” aldus Ubels. “De coup van groen.”

Samengegaan

Hij wijst erop dat de op Europees niveau is samengegaan met in een nieuwe partij, Renew. “Dus let op: D66 en VVD zijn één.”

Eerder onthulde voormalig VVD'er Jos Arkes dat niet voor de VVD werkt, maar deze Brusselse partij Renew Europe. “Laat het nou eens bezinken: de VVD en D66 zijn in Brussel al één partij. Met verschillende verkiezingsbeloften harkt deze club zetels binnen in Nederland om het beleid van Renew Europe – D66 – door te drukken.”

Enorm gevaarlijke positie

Ubels noemt verder en GroenLinks …..

Lees verder bij de bron: Ninefornews


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Oorlog tegen voedsel: Enorme brand in graansilo’s in Franse haven, volgt op explosies van silo’s in Turkije, Brazilië, in de afgelopen 2 weken

WHO: Bevolkingsgroepen massaal vaccineren tegen migrerende muggen want klimaatverandering