in , ,

‘Wat erg opvallend is, is dat er in politiek Nederland een aantal coups gaande zijn’

Woman With a Sign

Er zijn bijzondere dingen gaande in de politiek van Nederland. De ratten verlaten het schip. De oude politiek gaat er met de staart tussen de benen vandoor, zegt vicevoorzitter van Farmers Defence Force Jos Ubels in een vlog.

Waarom is dat? “Wat erg opvallend is, is dat er in politiek Nederland een aantal coups gaande zijn,” aldus Ubels. “De coup van groen.”

Samengegaan

Hij wijst erop dat de VVD op Europees niveau is samengegaan met D66 in een nieuwe partij, Renew. “Dus let op: D66 en VVD zijn één.”

Eerder onthulde voormalig VVD’er Jos Arkes dat Rutte niet voor de VVD werkt, maar deze Brusselse partij Renew Europe. “Laat het nou eens bezinken: de VVD en D66 zijn in Brussel al één partij. Met verschillende verkiezingsbeloften harkt deze club zetels binnen in Nederland om het beleid van Renew Europe – D66 – door te drukken.”

Enorm gevaarlijke positie

Ubels noemt verder PvdA en GroenLinks …..

Lees verder bij de bron: Ninefornews

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


52e0d64a4e5aaa14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85257714b75297dd19049 640 world changed

Oorlog tegen voedsel: Enorme brand in graansilo’s in Franse haven, volgt op explosies van silo’s in Turkije, Brazilië, in de afgelopen 2 weken

1400680 it the clown wallpaper vaccin

WHO: Bevolkingsgroepen massaal vaccineren tegen migrerende muggen want klimaatverandering