in , ,

Nieuw Pfizer / FDA document: Injecteer alle kinderen, maar pas over 5 jaar bekend of dat veilig is

vaccines dees doden 02 488x300 1

Vaststellen of een product echt veilig is en geen schade veroorzaakt voordat wordt toegestaan dat het in het menselijk lichaam komt – of dat nu drank, voedsel of een medicijn is – is zó 2019, zó ouderwets, zó tegen de wetenschap.

Wablief? Nou, wat drank, voedsel en de meeste medicijnen betreft is dat nog steeds zo, maar er is één grote uitzondering: de Covid vaccins (of injecties die voor ‘vaccins’ moeten doorgaan).

In een nieuw Pfizer / FDA document staat te lezen dat pas over 5 jaar bekend is wat de permanente gevolgen voor de gezondheid van jonge kinderen zijn.

Elders in het document wordt expliciet erkend dat kinderen NUL risico lopen op Covid als ze besmet zijn geweest met het coronavirus. Desondanks moeten ze nu allemaal worden geïnjecteerd in het kader van dit allergrootste medische experiment dat ooit met de mensheid is verricht.

‘Het aantal deelnemers in het huidige klinische ontwikkelingsprogramma is te klein om potentiële risico’s op myocarditis verbonden aan vaccinatie te detecteren,’ staat op pagina 11.

‘Langetermijnveiligheid van het Covid-19 vaccin in 5 tot 12 jarige deelnemers zal in een 5 jaar durende post-autorisatie studie worden onderzocht, inclusief een 5 jarige follow-up studie om de onomkeerbare gezondheidsschade (‘sequelae’) van post-vaccinatie myocarditis/pericarditis (hartontstekingen) te bepalen.’

Niet één kind dat ‘besmet’ was geweest met corona kreeg Covid

In hele document wordt met een flinke lading percentages, statistieken en cijfers gesmeten om zogenaamd aan te tonen hoe gevaarlijk Covid wel niet is voor kinderen, hoe goed en veilig het ‘vaccin’ is, en hoe extreem zeldzaam myocarditis en andere bijwerkingen zijn.

Deze ‘Wij van WC Eend…’ en ‘De slager….’ conclusies kunnen met een grote container vol zout worden genomen, zeker als bedacht wordt dat Pfizer al vele jaren vóór de corona plandemie bekend stond als een bedrijf dat het doorgaans niet zo nauw neemt met de waarheid, en al miljarden aan boetes heeft moeten betalen vanwege bewezen fraude en misleiding.

In veel van dit soort officiële documenten zit tussen neus en lippen door de waarheid verborgen. Onder punt 3.10.1 ( ‘Werking tegen bevestigde Covid-19 / Fase 2/3’) is bijvoorbeeld te lezen dat ‘Noch in de vaccingroep, noch in de placebo groep gevallen van Covid-19 werden waargenomen in deelnemers met bewijs van eerdere SARS-CoV-2 infectie.’

Met andere woorden: van de bijna 2300 deelnemende kinderen had niet één kind dat al met corona was besmet Covid-19 gekregen. Dat bevestigt eerdere studies in o.a. Israël dat natuurlijk immuniteit vele malen krachtiger en effectiever is dan geïnjecteerde ‘immuniteit’.

Half procent minder risico op Covid, dat slechts 0,0079% sterfte kent

Hoeveel kinderen van die totale groep van (bijna) 2300 kinderen kreeg uiteindelijk wèl de ziekte? Welgeteld 19, oftewel 0,83% (3 in de vaccingroep en 16 in de placebo groep).

Net als vorig jaar gedaan werd met de klinische testfasen met volwassenen meldt Pfizer op basis van het verschil een vaccin-werkzaamheid van 90,7%.

Dat is echter extreem misleidend, omdat het hier overduidelijk om …..

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
vaccinzombies 02a 557x300 1

Afrika, nog geen 6% gevaccineerd: Aantal coronabesmettingen daalt in rap tempo

Vaccin Jihad

De Covid-19 vaccinatie Jihad gaat duidelijk over controle, onderwerping en misleiding; niet volksgezondheid