in ,

WHO: Ouders die kind naar school sturen geven automatisch toestemming voor vaccinatie

Child Vaccine Shop Baby Doctor Nurse

De WHO – die in 2005 de facto een VN wereldregering werd toen bijna alle landen van de wereld hun handtekening zetten onder een overeenkomst waarmee ze hun nationale medische autoriteit ondergeschikt maakten aan de WHO – blijkt al enige jaren in een document te hebben geregeld dat ouders die hun kind naar school sturen, daarmee automatisch toestemming geven voor vaccinaties.

Aangezien dit jaar is gebleken dat ook Nederland zich overduidelijk aan de WHO onderworpen heeft, kan er vanaf 2021 dus een moment komen waarop uw kinderen thuis komen met de mededeling dat ze buiten uw medeweten met het Covid-19 vaccin zijn ingeënt.

En dat zal dan volledig legaal zijn.

Instemming met vaccinaties kan schriftelijk, verbaal of ‘impliciet’ worden verkregen, zo legt de WHO in dit document uit. Onder ‘impliciet’ verstaat de organisatie het volgende: ‘De ouders worden door middel van sociale mobilisatie en communicatie, soms inclusief brieven die rechtstreeks aan de ouders zijn gericht, geïnformeerd over aanstaande vaccinaties.

Daarna zal de fysieke aanwezigheid bij de vaccinatie sessie van het kind of de adolescent, met of zonder* een begeleidende ouder, worden beschouwd als impliciete instemming.’ (* vet gedrukt toegevoegd)

Verplichte vaccinaties zonder instemming is reeds de WHO standaard

‘Deze praktijk is gebaseerd op het opt-out principe. Van ouders die niet instemmen met vaccinatie wordt impliciet verwacht dat zij stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat hun kind niet aanwezig is bij de vaccinatie sessie. Dit kan inclusief door het kind op een vaccinatiedag niet naar school laten gaan, indien vaccins via de scholen worden toegediend.’

Omdat lang niet altijd duidelijk is of een kind dat bij de ‘prikker’ in de rij gaat staan inderdaad toestemming heeft gekregen, worden de landen door de WHO aangemoedigd om procedures in te stellen waarmee ervoor wordt gezorgd dat de ouders zijn geïnformeerd over de vaccinaties, en ermee instemmen.

Dan wordt op bedrieglijke wijze gesteld dat ‘verplichte vaccinatie niet altijd de noodzaak voor instemming overrulet’ (1). Let vooral op dat ‘niet altijd’. Dit betekent dus dat standaard wordt aangenomen dat verplichte vaccinaties ZONDER instemming aan kinderen mogen worden gegeven.

Daarmee heeft de WHO, en alle aangesloten landen, reeds een heel stuk …..

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
17175456175 3e272e795f asielzoekers

Walgelijk: ‘Uitgehuwelijkte meisjes onderweg naar Nederland’

marcrutte

Regering heeft carte blanche met nieuwe coronawet