in , , , , , , , ,

Jouw Corona-vaccin: Graphene flagship (1 miljard EU funding) project toont aan dat 5G en grafeenoxide de remote control optie bieden

Headache Head Ache Pain Head Ache  - madartzgraphics / Pixabay
madartzgraphics / Pixabay

Om te beginnen wil ik de spijtoptanten die het eerste en tweede vaccin genomen hebben enigszins geruststellen. Grafeenoxide is (net als het CRISPR enzym – dat werd gerebrand tot mRNA) biologisch afbreekbaar.

Dat stelt zelfs de website van het grootste Europese investeringsproject ooit: graphene-flagship.eu.

Heeft u echter de eerste 2 vaccins gehad, blijf dan de komende maanden ver uit de buurt van gebieden met een 5G netwerk.

Dat zelfde EU project, dat in 2013 gestart werd en een miljarden funding van de EU ontving, meldt onomstotelijk dat grafeenoxide de ideale biosensor capaciteit biedt om met het 5G netwerk te communiceren (citaat):

Graphene is being used to enable the next generation of technology: from interconnects for 5G data communication to wearable health monitors, and even flexible mobile screens. About 90 products (mainly business-to-business products) have come out of the Graphene Flagship since 2013.

Nu kunt u na het kijken van de video’s op de website van graphene flagship wellicht denken: “Dat is hartstikke goed, want daarmee kunnen allerlei innovaties geïntroduceerd worden”, zoals onderstaande video doet vermoeden aangaande hersenchirurgie, omdat grafeenoxide een fijnmazig elektromagnetisch spectrum van hersenactiviteit kan tonen.

Een andere video laat zien dat grafeenoxide goed is, omdat het draadloze “corona sneltests” mogelijk maakt, gekoppeld aan gezichtsherkenning.

Die roze bril denkers wil ik even wijzen op de presentatie van 2018 van Dr. Charles Morgan die duidelijk zegt dat hij dit vanuit een ‘intelligence and security’ perspectief bekijkt en de mogelijkheid ziet om herinneringen en realtime gedachten in mensen te kunnen overschrijven.

Niet alleen dat; hij spreekt over het op ….

Lees verder bij de bron: Martin Vrijland

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
nwo

We beginnen nu aan fase 5 richting New World Order

Gezichtsherkenning

Waarschuwing aan de toekomst: Gezichtsherkenning is niet alleen identificatie en -verificatie, ook gedachtenpolitie, analyse, traceren en nog veel meer