WHO, UNICEF: Massa sterilisatie en sluipmoord via vaccinatie

De organisatie voor Katholieke artsen in Kenya heeft in tetanus vaccins HCG aangetroffen, een sterilisatie middel dat na ongeveer 3 jaar verdere zwangerschappen voorkomt. Het middel wordt uitsluitend aan meisjes en vrouwen toegediend in de vruchtbare periode. 5 prikken zijn nodig om in de toekomst steriliteit te waarborgen.

Volgens de Kenyase autoriteiten is er niets aan de hand alhoewel labtesten op 6 verschillende monsters uit 6 verschillende gebieden bewijzen dat het tetanus-vaccin doordrenkt is met HCG. Het is niet de eerste keer dat HCG in tetanusvaccins is aangetroffen. Het vaccinatie programma zelf wordt omgeven door de nodige geheimzinnigheid; de vaccins worden door speciale, zwaar bewaakt personeel toegediend en niet via de gewone weg.

Ook het orale ‘poliovaccin’ maakt een comeback in gebieden die geteisterd worden door rampen, zoals in Syrie (2013) en de Filippijnen (2014), waar respectievelijk sinds 1999 en 1993 geen polio meer voorkwam. Als UNICEF en de WHO fondsen tekort komen springt de GAVI bij, een organisatie die door Bill Gates is opgezet en gefinancierd. In landen die net getroffen zijn door een ramp zal men graag alle ‘hulp’ aanvaarden, en aangezien de bevolking niets weet over vaccinaties zal men eventuele sterfgevallen dan ook niet gauw aan vaccinaties wijten. Bovendien is er geen registratie, geen overzicht en geen telling mogelijk in zulke gebieden. “The time is coming when the only cause of polio is likely to be the vaccine used to prevent it.” ofwel: De enige oorzaak van polio is het gebruikte vaccin.

Lees verder via zaplog.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef jouw mening

Close