in

Wob-verzoek krijgt bizar antwoord: Nederland hanteert cycli van 40-45 voor PCR-test, garantie voor 80-90% vals-positieven

Statisticus Fritsander Lahr diende bij het ministerie van van een Wob-verzoek in om informatie over de Ct-waarden van de PCR-test boven te krijgen.

De Ct-waarde is een maat voor het aantal cycli dat nodig is om het genetische materiaal waar te nemen. Bijna negen maanden later kreeg hij een reactie op zijn Wob-verzoek.

Lahr kreeg een brief waarin staat: “De door u gevraagde informatie is niet aanwezig. Dat betekent dat ik uw verzoek om informatie afwijs op grond van artikel 3 van de Wob.”

Het ministerie meldt wel: “Het optimale aantal vermeerderingscycli ligt voor het overgrote aantal testen tussen de 40 en 45 cycli. Indien na dit aantal cycli van 40-45 geen signaal is waargenomen, dan wordt de uitslag als negatief bepaald.”

Het ministerie meldt dat het optimale aantal cycli 40-45 is, terwijl de meeste onderzoeken anders aangeven, stelt Lahr.

Veelzeggend

“Dit is veelzeggend,” schrijft FVD-voorman Thierry Baudet in een reactie op Twitter. “Positieve uitslagen heten na meer dan 28 cycli reeds valspositief en bewijzen geen besmettelijkheid.” Hij gebruikt ook de hashtag ‘PCR-’.

De PCR-test is makkelijk te manipuleren en onbetrouwbaar. Er zijn al veel artikelen over geschreven door experts, medisch journalisten en andere onderzoekers. Bij een Ct-waarde van 35 of hoger …..

Lees verder bij de bron: Ninefornews


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zo ziet Vaccinatie-schade eruit. Het persoonlijke drama van Lisette Verhoeven…

Hongaarse ‘anti-homo’ wet beschermt in werkelijkheid kinderen tegen pedofielen en pornografie