in

Wob-verzoek krijgt bizar antwoord: Nederland hanteert cycli van 40-45 voor PCR-test, garantie voor 80-90% vals-positieven

Statisticus Fritsander Lahr diende bij het ministerie van van Hugo de Jonge een Wob-verzoek in om informatie over de Ct-waarden van de PCR-test boven te krijgen.

De Ct-waarde is een maat voor het aantal cycli dat nodig is om het genetische materiaal waar te nemen. Bijna negen maanden later kreeg hij een reactie op zijn Wob-verzoek.

Lahr kreeg een brief waarin staat: “De door u gevraagde informatie is niet aanwezig. Dat betekent dat ik uw verzoek om informatie afwijs op grond van artikel 3 van de Wob.”

Het ministerie meldt wel: “Het optimale aantal vermeerderingscycli ligt voor het overgrote aantal testen tussen de 40 en 45 cycli. Indien na dit aantal cycli van 40-45 geen signaal is waargenomen, dan wordt de uitslag als negatief bepaald.”

Het ministerie meldt dat het optimale aantal cycli 40-45 is, terwijl de meeste onderzoeken anders aangeven, stelt Lahr.

Veelzeggend

“Dit is veelzeggend,” schrijft -voorman Thierry Baudet in een reactie op Twitter. “Positieve uitslagen heten na meer dan 28 cycli reeds valspositief en bewijzen geen besmettelijkheid.” Hij gebruikt ook de hashtag ‘PCR-'.

De PCR-test is makkelijk te manipuleren en onbetrouwbaar. Er zijn al veel artikelen over geschreven door experts, medisch journalisten en andere onderzoekers. Bij een Ct-waarde van 35 of hoger …..

Lees verder bij de bron: Ninefornews

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
52e8dc414a53ab14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85254784a70267dd69748 640 vaccinatie

Zo ziet Vaccinatie-schade eruit. Het persoonlijke drama van Lisette Verhoeven…

boze amerikaanse moeder over schoolboek over seks

Hongaarse ‘anti-homo’ wet beschermt in werkelijkheid kinderen tegen pedofielen en pornografie