in

Woensdag: Apple en Google geven Nederland als één van de eerste toegang tot hun techniek voor corona-apps

Apple en Google brengen woensdag een update uit voor iOS en Android waarmee benodigde technologie voor het gebruik van corona-apps beschikbaar wordt gemaakt.

Nederland is één van de eerste landen die toegang krijgen tot deze technologie, bevestigen de bedrijven.

Google en Apple ontwikkelen samen technologie waarmee mensen gewaarschuwd worden als ze in de buurt zijn geweest van een persoon die positief is getest op het coronavirus. Daarbij wordt gebruikgemaakt van bluetooth.

Hiervoor moeten telefoons constant een actief bluetoothsignaal op de achtergrond uitzenden om verbinding te maken met andere telefoons in de nabije omgeving.

Hiermee ontstaat een logboek van smartphones waarmee contact is gemaakt. Op de telefoons wordt een uniek nummer opgeslagen. Gebruikers kunnen dit logboek ….

Lees verder bij de bron: NU.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Rapporteren

2 Comments

Laat een reactie achter
 1. Nederland is gidsland in de Nieuwe Wereld Orde waar alle middelen om mensen op alle manieren in de gaten te houden en ze overal te volgen wordt uitgeprobeerd. Ongetwijfeld zullen er weer reacties zijn van mensen die zeggen dat ze niets te verbergen hebben …. totdat langzaam maar zeker het lusje om je nek steeds strakker wordt aangetrokken. Dat wat vorige week nog een algemene vrijheid was is morgen een kleinere gereglementeerde vrijheid die continu wordt gecontroleerd.
  Beetje bij beetje steeds meer vrijheden inleveren. 5 km/hr te hard: bekeuring. Dichter dan 1.5 m van een mede burgers: bekeuring. Geen mondkapje: bekeuring. Veder dan 1000 m van huis: bekeuring. Auto neergezet zonder parkeerticket: bekeuring.
  En van de rechtspraak hoef je niets te verwachten …. immers: het feit is vastgesteld en foto’s zijn genomen. De rechtspraak zit al lang in de zak van de NWO weet ik uit ervaring.
  Orwell heeft een veel te optimistisch beeld geschetst.

  Als burgers niet nu hiertegen in opstand komen dan betekent dat alleen dat de NWO verder kan gaan met de volgende stap …. Precies hoe landen stukje bij beetje al hun bevoegdheden inleveren bij de EU. Plakje voor plakje … Salami tectiek noemen ze dat.

  Hebt U het spel nu nog niet door?
  Weiger de app. Laat weten aan vrienden dat je het spel door hebt !!

 2. Dit is niet echt ok.
  Trump is zo gek als een deur en nu gaan we aan die gekken onze data leveren.
  Er is namelijk niet moois aan dat Google, Amazon of Apple onze gebruiksdata krijgen.
  Helaas hebben wij geen tech giganten die willen samenwerken in Europa.

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Coronavirus dier op mens-besmetting: ‘Kans blijft klein, maar wel alert op blijven’

Noord-Amerika heeft in mei (tot dusver) 233 nieuwe ‘maandelijkse’ koude records gevestigd tegen slechts 18 voor warmte