in

Dagelijkse angst, WHO: wereld moet track & trace van Apple/Google invoeren en tweede golf coronavirus in de herfst

De Wereldgezondheidsorganisatie waarschuwt dat dit najaar waarschijnlijk een tweede golf van coronavirus kan toeslaan en dringt er bij de naties op aan ervoor te zorgen dat ze voor die tijd succesvolle test-, volg- en isoleerprogramma’s hebben ontwikkeld.

Dr. Hans Kluge, de Europese regionale directeur van de WHO, benadrukte dat het opsporen en in quarantaine plaatsen van mensen die mogelijk besmet zijn met het virus ‘een essentieel onderdeel’ van de strategie was.
Lord Bethell, de Britse minister die verantwoordelijk is voor de Britse traceerapp, zei echter dat dit geen prioriteit was

The Mail Online rapporteert: Zijn opmerkingen kwamen een dag nadat Britse parlementsleden te horen kregen dat de smartphone-app voor contactopsporing van de regering – die eerder werd aangekondigd als een fundamentele pijler van de reactie van het land op de pandemie – kon worden geschrapt.

Vandaag heeft de Britse regering een dramatische ommekeer gemaakt in haar zwaar vertraagde coronavirus-tracking-app, waarbij ze die van zichzelf heeft geschrapt in plaats van een bestaand systeem, de NHSX-app, ontwikkeld door techreuzen Apple en Google – die mogelijk pas in de winter gereed zijn.

Dr. Kluge vertelde donderdag aan een in Rusland gecentreerde WHO-briefing dat het ‘goed mogelijk’ was dat het najaar een impact zou kunnen hebben op het aantal gevallen, net zoals griepgevallen tegen het einde van het jaar een hoogtepunt bereiken.

Hij zei: ‘Het is goed mogelijk dat wanneer de herfst begint en we ook de seizoensgriep hebben, er een kans is op een seizoensgebonden effect op het virus – maar we weten het nog niet zeker of we dan een tweede golf zullen zien.

‘Dus de les is dat we moeten implementeren waarvan we weten dat het werkt – de kern van de strategie is om het zo vroeg mogelijk te vinden, verdachten van Covid te isoleren, te testen en, indien nodig, hen te behandelen zonder enig stigma of discriminatie.

‘Tegelijkertijd (overheden hebben dit nodig) is het noodzakelijk om contacten te volgen en in quarantaine te plaatsen – het traceren van contacten is een essentieel onderdeel van deze strategie.

‘Maar er is niet één enkele oplossing.’

Dr. Kluge zei ook dat de betrokkenheid van de gemeenschap bij de lockdown-regels ‘cruciaal’ was om de verspreiding van infecties te helpen tegengaan, vooral met het naderen van de zomer wanneer mensen meer geneigd zijn om samen te komen.

Hij voegde eraan toe: ‘We zijn niet uit het dal. Lockdowns en sociale afstand hebben ons tijd opgeleverd.

‘Waar we de gelegenheid hebben, moeten we die grijpen om onze paraatheid en paraatheid – van onze hulpdiensten en onze routinematige levering van gezondheidssystemen – te versterken.

‘Dat betekent hopen op het beste, maar voorbereiden op het ergste: een waarschijnlijke heropleving van COVID-19, in alle landen, via regio’s, in steden en gemeenschappen. Zoals het populaire gezegde luidt, tellen we onze kuikens in de herfst, maar dit hangt af van hoe we nu handelen. ‘

Dr. Kludge waarschuwde dat ‘alarmbellen’ voor Europa zouden moeten rinkelen, aangezien covid-19 zich in veel landen nog in een ‘actieve fase’ bevindt.

Lees verder bij de bron: worldunity.me

3 Comments

Leave a Reply
  1. Laat deze hufters van de WHO onmiddellijk stoppen met hun slappe verhalen die mensen bang maken.
    Ze hebben niets nuttigs te melden en onderling lopen hun verhalen ook nog sterk uiteen. Deze mensen zijn totaal niet capabel voor hun functie. Ze hebben de medische kennis niet, spreken de taal niet, hebben geen netwerk met mensen met kennis, krijgen betaald door vreemde partijen die belang hebben bij vaccinaties, kunnen niet met data omgaan en zijn totaal ongeschoold op medisch gebeid en boven alles: staan boven de partijen en zijn onomkoopbaar (dus geen Zionist en Zionist bestendig).
    Hoe kan het dat bij de WHO dit soort onbekwame figuren zitten?

    Ergo: veel te duur betaalde omhooggevallen mannen die met een kruiwagen op deze plek terecht gekomen zijn.
    Onmiddellijk stoppen met financieren. Wegwezen !!!!!!!

Geef een antwoord

Laten we niet liegen over de gevaren van vaccinaties

Prof. Bob de Wit (Break Out Management Team): De dreiging van de ‘New World Order’