Zo absurd veel verdient Willem Alexander in vergelijking met andere (wereld)leiders

Zet de verdiensten van enkele presidenten en andersoortige politiek leiders op een rijtje, en leg die naast het jaarlijkse salaris van onze koning.

Dan blijkt dat watermanagement en ‘lintjes knippen’ veel beter wordt beloond dan aanpak van de economische crisis, het managen van vluchtelingenstromen of het streven naar wereldvrede.

 

Lees verder bij de Bron: Quote

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. André schreef:

  Laten we niet doen alsof leiders in Europa de economische crisis aanpakken (zij zijn de veroorzakers), de vluchtelingenstroom managen (de grenzen zijn nog steeds open) of streven naar wereldvrede (oorlogen in Afrika en Azië, Oekraïners ophitsen, Rusland boycotten, vriendjes zijn met Turkije en Saoedi-Arabië). Kortom, ook zij zijn zwaar overbetaald.

  • Sjors schreef:

   Daarom wordt het hoog tijd om de fundamenten in de hiërarchische ladder van de macht te slopen -de ladder van onze zieke politieke randdebielen – die zich vaak ook nog christelijk noemen. De Rijke Elite zijn alle de afstammelingen van de vroegere kruisridders. De rijke elite wordt in volgorde gedragen door – de politici – het leger – de politie- -en ergens in die piramide van de macht – op de 11e plaats staat de burger. Diezelfde burger die als fundament dient, maar ingedommeld is. Het wordt tijd dat die ingedommelde naïeve burger wakker wordt en zich gaat roeren. En gezamenlijk het fundament gaat slopen – zodat de machtspiramide van boven tot onder instort. En de macht overneemt

   • xSS schreef:

    Om te voorkomen dat burgers elkaar niet meer steunen – daarvoor dienen al die aanslagen.
    Als de politiek iets dwars zit – of er moet iets moeilijks in Europa door gedrukt worden komen de aanslagen weer om de hoek kijken. Zo kunnen politici er alles doordrukken. Vanaf maart 2004 {madrid] was dit in Europa het geval. Eerder al op 9/11 in de US. Zo rond 6 april as. zullen die [goed betaalde] aanslagen ook wel van stal gehaald worden – en Moslims krijgen toch wel de schuld. Daarvoor heeft men de Shinbet ingehuurd.

 1. 15 februari 2016

  […] Zo absurd veel verdient Willem Alexander in vergelijking met andere (wereld)leiders […]

Geef jouw mening

Close
%d bloggers liken dit: