JDreport.com

De andere blik op het nieuws... Columns, Opinie, Alternatief en meer

JDreport.com

De andere blik op het nieuws... Columns, Opinie, Alternatief en meer

in

Zoals voorspeld: Gardasil HPV-baarmoederhalskanker-vaccin gekoppeld aan daling geboortecijfers

Gardasil HPV vaccine fertility feature 1 800x417 1

Het geboortecijfer in de VS begon in 2006 te dalen – hetzelfde jaar dat de CDC adviseerde dat elk Amerikaans meisje tussen de 9 en 26 jaar het Gardasil HPV-vaccin van Merck moest krijgen.

CBS News berichte opnieuw eerder deze week, over de alarmerende recorddaling van de geboortecijfers in de VS.

Het persbureau heeft gegevens verkregen van gezondheidsafdelingen in meer dan 24 staten die een daling van het aantal geboorten met 7% aantonen in december 2020 – negen maanden nadat de eerste lockdowns begonnen.

Zoals de Pew-grafiek hieronder illustreert, begon de algehele daling van het geboortecijfer eigenlijk in 2006.

U.S. Birthrate per 1000 Women

Verbijsterde “experts” geven alles de schuld, van sociale media tot de economie. Maar ze hielden de hand voor de ogen bij een andere mogelijke verklaring : het  Gardasil HPV-vaccin , dat de Centers for Disease Control (CDC) and Prevention ‘Advisory Committee on Immunization Practices  aanraadde  voor elk Amerikaans meisje tussen de 9 en 26 jaar – vanaf 2006.

“HPV-vaccin Gardasil wordt het grootste medische schandaal aller tijden”

Onderzoekers van klinische proeven voor Merck, de fabrikant van Gardasil,  rapporteerden een explosie  van reproductieve verwondingen onder de 20.000 proefvrijwilligers. Een astronomische 15% – 17% van de proefpersonen ondervond een reeks reproductieve schade, waaronder vroegtijdig ovarieel falen.

De eigen grafiek van CDC laat zien dat de sterkste daling van het aantal geboorten zich voordeed onder tieners – de leeftijdsgroep die het vaccin het meest waarschijnlijk heeft gekregen. Onder deze groep daalde het geboortecijfer met een adembenemende 46% tussen 2007 en 2015. Er waren geen veranderingen in geboortebeperking of abortuscijfers die deze daling zouden verklaren.

Grote afname van tienergeboorten tussen 2007 en 2015

Gardasil bevat drie ingrediënten,  L-histidine ,   polysorbaat 80  en natriumboraat, die allemaal in verband worden gebracht met voortplantingsstoornissen. De Amerikaanse Food and Drug Administration heeft  natriumboraat in voedingsmiddelen  in de VS verboden , gedeeltelijk vanwege de sterke associatie met vroegtijdig ovarieel falen. Merck gebruikt het desondanks toch in Gardasil.

Terwijl de halve wereld niet meer zwanger wordt na de HPV vaccinatie

Tijdens ons  Gardasil-proces hebben we honderden meisjes gesproken met voortijdig falen van de eierstokken en een reeks andere reproductieve problemen. Gardasil-slachtoffers en hun moeders vertellen ons vaak over meisjes die ophouden met menstrueren nadat ze het Gardasil-vaccin hebben gekregen.

Merck wist dat het een populatiebreed vruchtbaarheidsexperiment orkestreerde toen het de CDC overhaalde om Gardasil effectief te verplichten voor elke Amerikaanse tiener. De pre-licentiestudies van Merck   voorspelden de ….

Lees verder bij de bron: CSTV

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
its just a mask

Amerika laat zien: mondkapjesplicht is totaal zinloos

Antarctica 1559554419

NASA Surface Station-gegevens: Oost-Antarctica NIET opgewarmd in afgelopen 4 decennia… eerder een trend van afkoeling

Terug naar boven
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x