in ,

HPV-vaccin: het effect is op z’n zachts gezegd ‘DUBIEUS’..

Het meest schandalig nieuws rondom deze HPV-vaccinaties, die zouden dienen ter bescherming tegen werkt niet, heeft een nieuwe studie uitgewezen.

De twee belangrijkste HPV-, Gardasil en Cervarix, nemen de eer voor baarmoederhalsafwijkingen die zich nooit tot zouden hebben ontwikkeld.

Deze goedaardige afwijkingen – bekend als low-grade cervicale veranderingen – hebben zichzelf spontaan opgelost, zonder in iets ernstiger te vervallen, ongeacht of de persoon het HPV (menselijk papillomavirus) had gehad of niet.

De onderzoekers hebben nog eens gekeken naar 12 studies die de effectiviteit van de twee vaccins hadden beoordeeld.

Niet alleen hadden de studies low-grade cervicale veranderingen opgenomen, ze hadden ook getest cervicale monsters om de zes tot 12 maanden, in plaats van de meer gebruikelijke 36 maanden, en dus waren het oppakken van veel meer gevallen van goedaardige afwijkingen.

Waarvoor werden dan deze HPV-vaccins hals over kop goedgekeurd..??

Studies die de effectiviteit van deze vaccins onderzochten, hadden zich alleen moeten richten op hoogwaardige baarmoederhalsziekten die vaak kanker veroorzaken, maar pas na 10 jaar, zeggen onderzoekers van de universiteiten van Newcastle en Queen Mary.

“We vonden onvoldoende gegevens om duidelijk te concluderen dat de hoogwaardige abnormale celveranderingen voorkomt,” zei onderzoeker Claire Rees. Met andere woorden, er was geen bewijs dat de vaccins werkten. In plaats daarvan zouden vrouwen regelmatig moeten worden gescreend als een effectievere manier om zich te beschermen tegen baarmoederhalskanker, zeggen ze.

Verder bewijs dat het vaccin misschien niet werkt,

kwam met het nieuws dat van een dramatische stijging van het aantal baarmoederhalskanker-gevallen bij vrouwen die rond de 20 jaar zijn. Er is zelfs een verhoging waargenomen van maar liefst 54% in het UK in het afgelopen decennium.

De onderzoekers van ‘Cancer Research UK’ melden dat dit toegeschreven zou kunnen worden, aan een daling van …..

Lees verder bij de bron: WantToKnow.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Walgelijk, moet dit niet stoppen? Verdachten van verkrachting gaan vaak vrijuit

Onderzoek: Rauwe melk beschermt tegen astma en heeft allergiebeschermende capaciteit