Zonlicht filteren (geo-engineering) om opwarming tegen te gaan werkt niet

2 reacties

 1. Wereld Wordt Wakker schreef:

  Paar opmerkingen:
  1. De schaal waarop chemtrails wordt toegepast in niet klein te noemen. Het wordt wereldwijd toegepast en dat riekt naar bepaalde geheime organisaties als Illuminati die op heel veel plaatsen zijn geïnfiltreerd. Hier wordt de idee geponeerd dat het idee vanuit de wetenschap komt. Ik geloof dat niet.
  Chemtrails worden gebruikt als wapen om bijvoorbeeld een NIeuwe Wereld Orde af te dwingen.
  Vandaar dat gehele streken in de VS als Californië met instrumenten als chemtrails en HAARP worden ingezet om een streek volkomen te dereguleren.
  2. Er worden stoffen als aluminium, barium en strontium geïnjecteerd. Geen fijne stoffen en op diverse plaatsen wordt gemeld dat bomen dood gaan …. Aluminium hoort niet thuis in de bodem en eenmaal in de grond is het er ook niet snel weer uit.
  3. Het hele CO2 verhaal is onzin. Er zit vrijwel geen CO2 in de lucht (0.035 %). Zelfs al zou het CO2 percentage verdrievoudigen dan nog zou je geen opwarming zien. Bovendien hebben planten CO2 nodig voor hun groei. De CO2 wordt geabsorbeerd en onder invloed van zonlicht omgezet naar O2 en C.
  Die laatste wordt door de plant gebruikt voor zijn groei. Dat de CO2 in de lucht zo laag is betekent dus dat planten vrijwel alle CO2 absorberen en dat zij vrijwel tegen verhongeren aanzitten. Vandaar dat tuinders graag zuivere CO2 van vergassers (Pernis) of aardgas gestookte installaties (ROCA) kopen. Ja, kopen! Dat op zich geeft al te denken.
  4. Als je de hoeveel zonlicht beperkt kunnen planten ook de CO2 niet omzetten. Iedereen met een klein beetje verstand kan beredeneren dat chemtrails niet tegen broeikas effecten als CO2 werkt.
  5. Als er al sprake is van opwarming dan is dat als gevolg van gewijzigde zonneactiviteit of door de aanwezigheid van Nibiru die momenteel in ons zonnestelsel is en langs de aarde en de zon scheert (zoek maar op).
  6. Het feit dat met chemtrails wordt gestopt (ik lees dat op verschillende plaatsen geen chemtrails meer worden gezien) heeft mogelijk meer te maken met het feit dat de geldstromen worden afgeknepen naar de organisaties die sproeien (onder andere door de inzet als mensen als Trump). En dat is weer het gevolg van het feit dat op dit moment een ware oorlog achter de schermen wordt gevoerd om een elite van banken en multinationals die achter de schermen alles deed om een wereldregering te vormen met absolute macht. Trump is heel goed bezig maar de MSM in handen van de elite probeert uit alle macht Trump uit het zadel te wippen.

  De wereldwijde testen met chemtrails hebben plaatsgevonden gedurende een groot aantal jaren zonder dat de burgers wereldwijd daarover zijn geïnformeerd en waar zij zich over hebben kunnen uitspreken. Sterker nog: overheden kwamen met volstrekt leugenachtige antwoorden als zou het gaan om gecondenseerde waterdamp. Het is volstrekt onacceptabel dat overheden op die manier met burgers omgaan en dergelijke ingrijpende besluiten nemen !! Ik neem dat Rutte CS zeer kwalijk. Overheden zijn er voor de burgers en niet omgekeerd. Gelukkig is er veel gaande achter de schermen en laten we hopen dat NL een democratie wordt (en andere EU landen ook) wat het nu niet is.

 2. jungleelephant schreef:

  Dus:acuut stoppen met die troep over onze hoofden te sproeien!

Heb jij er iets over te zeggen?