in

Zorgminister Hugo de Jonge vergelijkt coronavaccin met frikandellen: “Die heb je levenslang gegeten en je weet ook niet precies wat daarin zit!”

cda faalhaas 800x504 1
Hugo de Jonge. Bron: Screenshot WNL

Snackfabrikanten hadden net zo goed een coronavaccin kunnen ontwikkelen, “omdat je toch niet weet wat er precies inzit.”

Een beetje in die context probeerde zorgminister Hugo de Jonge onlangs op ongelukkige wijze de Nederlandse bevolking te overtuigen om allemaal het coronavaccin te nemen.

De Jonge snapt dan ook niet dat we wel al levenslang frikandellen verorberen, maar dat we sceptisch zijn tegenover de ingrediëntenlijst van een van de vele coronavaccins, met uiteraard allemaal andere ingrediënten.

De uitspraken van De Jonge lijken weinig mensen te zijn opgevallen, maar Wybren van Haga, op de kandidatenlijst de nieuwe tweede man binnen Forum voor Democratie, is absoluut niet te spreken over de gemakkelijke woorden van de zorgminister.

Die zei onlangs nogal lacherig dat het inspuiten van een van de vele coronavaccins niets meer is dan “gewoon even een prikkie halen” […] Alsof je dus een frikandel eet, want daarvan weet je ook niet precies wat er inzit”, aldus De Jonge.

Volgens Van Haga geeft deze aanpak …

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
3673241234 158eb456be belastingdienst1

Staartje toeslagenaffaire: pleegde top Financiën meineed en was ‘verdwenen’ explosieve memo bekend?

bananenrepubliek2

‘Medicijntekorten voorlopig nog niet opgelost’