in

Zorgminister Hugo de Jonge vergelijkt coronavaccin met frikandellen: “Die heb je levenslang gegeten en je weet ook niet precies wat daarin zit!”

Hugo de Jonge. Bron: Screenshot WNL

Snackfabrikanten hadden net zo goed een coronavaccin kunnen ontwikkelen, “omdat je toch niet weet wat er precies inzit.”

Een beetje in die context probeerde zorgminister Hugo de Jonge onlangs op ongelukkige wijze de Nederlandse bevolking te overtuigen om allemaal het coronavaccin te nemen.

De Jonge snapt dan ook niet dat we wel al levenslang frikandellen verorberen, maar dat we sceptisch zijn tegenover de ingrediëntenlijst van een van de vele coronavaccins, met uiteraard allemaal andere ingrediënten.

De uitspraken van De Jonge lijken weinig mensen te zijn opgevallen, maar Wybren van Haga, op de kandidatenlijst de nieuwe tweede man binnen Forum voor Democratie, is absoluut niet te spreken over de gemakkelijke woorden van de zorgminister.

Die zei onlangs nogal lacherig dat het inspuiten van een van de vele coronavaccins niets meer is dan “gewoon even een prikkie halen” […] Alsof je dus een frikandel eet, want daarvan weet je ook niet precies wat er inzit”, aldus De Jonge.

Volgens Van Haga geeft deze aanpak …

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
astrid
3 maanden geleden

Tja, maar met een frikandel eten heb je nog de keus, straks een prikkie niet meer als ze hun zin door kunnen drijven met al die drang erachter wat dus chantage is

Bird.
Antwoord aan  astrid
3 maanden geleden

Ja als je dat als argument neemt is dat een rare kwinkslag,ik had hem intelligenter in geschat om volks snack nummer1 aan te halen.
Maar wij mogen niet weten welke componenten er in de komende vaccins zitten,want dat is gebombardeerd als Staatsgeheim.
Dus er komt alleen maar bagger uit,en wat zit er in zijn hoofd?

Israëlische man sterft na COVID-vaccin lees ik net???
Rare gevaarlijke Wereld.

Deze minister moet direct aftreden.
3 maanden geleden

De minister vergeet een belangrijk punt en dat is dat de fabrikant van frikandellen kan worden vertrouwd maar de de pharma industrie totaal niet.
Overigesn is deze minster totaal niet capabel voor het verdullen van deze functie. Deze minkukel moet zo snel mogelijk weg.

Staartje toeslagenaffaire: pleegde top Financiën meineed en was ‘verdwenen’ explosieve memo bekend?

‘Medicijntekorten voorlopig nog niet opgelost’