in

Zweden staat in brand: “jongelui” trekken auto’s afbrandend door de steden

zelkarpjczk

In een geconcentreerde actie hebben -bendes in Zweden in een serie steden brandbommen gegooid. Het land wordt regelrecht platgebrand. Afgelopen nacht was een van de ergste in de jongste van Zweden wat betreft geweld en van de migranten-bendes van het land. In een praktisch gecoördineerde actie hebben deze bendes gemaskerde jongeren in drie grotere steden met brandbommen auto´s in brand gestoken.

Zoals de “Daily Mail” bericht, maakte de politie bekend dat het om meerdere branden zou gaan, toen dramatische opnames lieten zien hoe jongeren auto´s bij een winkelcentrum en op de parkeerplaats van een in Frölunda Torg ten zuidwesten van Göteborg in het vizier namen.

Er waren ook berichten over “jongelui” (in de Zweedse media worden geen etniciteiten genoemd) die in Hjällbo in het noorden van Göteborg auto´s in brand staken. En verder berichten over branden in Trollhättan, hoewel de politie vannacht niet zeker wist of de verschillende brandaanslagen met elkaar hadden te maken.

Maar ook in Malmö in het uiterste zuiden van het land en in Helsingborg werden auto´s door zulke bendes in brand gestoken.

De Zweedse politie berichtte de situatie onder controle te hebben. Tekenend is, dat men de bendes hun gang laat gaan zonder in te grijpen en de criminelen te arresteren:

“Frölunda: een groep van ongeveer 6-8 gemaskerde jongeren gooit met brandbommen en stenen. Er staan 31 auto´s in brand en nog eens 35 werden beschadigd. Niemand wordt gearresteerd.

 Noordoost: een groep van ongeveer 8-10 jongeren gooit met stenen en brandbommen. Er gaan 15 auto´s in vlammen op. Niemand wordt gearresteerd.

 Trollhättan: een grotere groep van ongeveer 30-40 jongeren gooit met stenen en brandbommen. Er worden zes auto´s in brand gestoken en een paar auto´s worden beschadigd. Hier werden straten door jongeren geblokkeerd en de politie en hun voertuigen werden zelfs met stenen bekogeld. Op dit moment is men nog bezig de jongeren te identificeren.”

https://twitter.com/PeterSweden7/status/1029145643892310017

 

Lees ook eens verder bij de bron: E.J. Bron

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ac 2018 08 10hell

EU wil patenten op groenten verstrekken gezondheid burgers in gevaar

eb36b1062bf4083ecd0b470de7444e90fe76e7d61db3124092f8c3 640 climate

Burger dupe van klimaathysterie