in

Zweden staat in brand: “jongelui” trekken auto’s afbrandend door de steden

In een geconcentreerde actie hebben -bendes in Zweden in een serie steden brandbommen gegooid. Het land wordt regelrecht platgebrand. Afgelopen nacht was een van de ergste in de jongste van Zweden wat betreft geweld en van de migranten-bendes van het land. In een praktisch gecoördineerde actie hebben deze bendes gemaskerde jongeren in drie grotere steden met brandbommen auto´s in brand gestoken.

Zoals de “Daily Mail” bericht, maakte de politie bekend dat het om meerdere branden zou gaan, toen dramatische opnames lieten zien hoe jongeren auto´s bij een winkelcentrum en op de parkeerplaats van een in Frölunda Torg ten zuidwesten van Göteborg in het vizier namen.

Er waren ook berichten over “jongelui” (in de Zweedse media worden geen etniciteiten genoemd) die in Hjällbo in het noorden van Göteborg auto´s in brand staken. En verder berichten over branden in Trollhättan, hoewel de politie vannacht niet zeker wist of de verschillende brandaanslagen met elkaar hadden te maken.

Maar ook in Malmö in het uiterste zuiden van het land en in Helsingborg werden auto´s door zulke bendes in brand gestoken.

De Zweedse politie berichtte de situatie onder controle te hebben. Tekenend is, dat men de bendes hun gang laat gaan zonder in te grijpen en de criminelen te arresteren:

“Frölunda: een groep van ongeveer 6-8 gemaskerde jongeren gooit met brandbommen en stenen. Er staan 31 auto´s in brand en nog eens 35 werden beschadigd. Niemand wordt gearresteerd.

 Noordoost: een groep van ongeveer 8-10 jongeren gooit met stenen en brandbommen. Er gaan 15 auto´s in vlammen op. Niemand wordt gearresteerd.

 Trollhättan: een grotere groep van ongeveer 30-40 jongeren gooit met stenen en brandbommen. Er worden zes auto´s in brand gestoken en een paar auto´s worden beschadigd. Hier werden straten door jongeren geblokkeerd en de politie en hun voertuigen werden zelfs met stenen bekogeld. Op dit moment is men nog bezig de jongeren te identificeren.”

 

Lees ook eens verder bij de bron: E.J. Bron


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wordt Wakker
2 jaren geleden

Als de Zweden en hun regering nog een greintje verstand hebben dan is het oppakken door het leger en direct het land uitgooien en alles direct in alle media publiceren.

Tokko
2 jaren geleden

Het is waar, dit is geen zaak meer voor de politie, een legereenheid met ruime geweldsinstructies en pantserwagens moet hier de orde herstellen.

Het probleem is dan, waar gooi je ze naar toe? Bij de buren over de schutting? Die zullen daar ook niet op zitten te wachten.
Land van herkomst? Van veel van die gabbers weet je niet eens wie ze zijn en waar ze vandaan komen. De landen van herkomst laten bovendien hun onderdanen meestal niet meer toe, zelfs al weet je wie het precies is.

Dit alles bewijst hoe ontzettend dom de Europeanen zijn (niet alleen de Zweden) dat ze grote aantallen onbekende lieden zonder papieren uit barbaarse culturen zomaar binnen laten.
Je komt er haast niet meer van af.

Er is helaas geen groot eiland meer ergens een beetje ver weg, waar je deze gasten kan neerzetten, met wat gereedschap, materiaal, handboeken en zaadjes om hun eigen versie van Utopia te beginnen.

Een beetje zoals wat de Britten deden met hun criminelen in 1787 door ze naar Australië te sturen.

Daar komt dan met deze wilden ook niks van terecht, maar je geeft ze tenminste een kans. Drastische maatregelen kunnen helaas niet meer, daar zijn we te beschaafd voor geworden.

Het beste is en blijft: niét toelaten op de kusten van Europa!

Tokko

Frans
2 jaren geleden

De boel ook hier in de fik dadelijk.
.
Heb m’n auto uit de verzekering gehaald
Molest-schade

EU wil patenten op groenten verstrekken gezondheid burgers in gevaar

Burger dupe van klimaathysterie