in ,

19-jarige vrouw mag VS niet binnen omwille van Facebookchats

Een jonge meid uit Duitsland wilde deze vakantie naar familie in de . Maar toen ze op de luchthaven van Philadelphia arriveerde, ging het fout. Daar eindigde haar vakantie al nadat een veiligheidsbeamte haar in beslag genomen had en een aantal Facebookberichtjes gelezen had.

Volgens de krant Berliner Zeitung werd de jonge dame uit Hessen toen apart genomen door de beamte. Haar koffer werd doorzocht en ze moest ook haar smartphone afgeven. Daarna werd ze aan de tand gevoeld. Toen ze duidelijk maakte dat ze vier maanden op vakantie kwam naar de VS, werd de bediende achterdochtig. Zij kon maar niet geloven dat de tiener zolang bij haar tante zou blijven. Ze kreeg nog een laatste kans om de waarheid te vertellen maar Aimee bleef bij haar standpunt waarop ze twee uur lang opgesloten werd. Intussen werden haar berichten op haar smartphone gelezen en ook haar Facebookconversaties werden nagetrokken.

Uit een aantal chatberichten met haar familie in de VS bleek dat ze maar wat graag op de kinderen van haar tante wilde passen en toen ging er een alarmbel af bij de vrouw in uniform. Zij meende dat de Duitse er als au-pair ging werken en dus kon Schneider zonder de gepaste papieren de VS niet binnen. De Frankfurter Rundschau weet dat de Aimee een jaar gelden al om een visum vroeg en dat ze het papiertje ook gekregen heeft.

Lees verder via de Bron: PrivacyNieuws

Photo by DownloadsourceES


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Arme vrienden op Facebook? Dan krijgt u geen lening

Ruim 25.000 verzekerden met betalingsachterstand aangemeld in afgelopen kwartaal