in , , ,

6.000% toename van kankergevallen Fukushima

Sinds de wetgeving in Japan is aangescherpt rond de berichtgeving over Fukushima wordt daar in het land zelf nog nauwelijks verslag over gedaan.

De enorme toename van specifieke ziektes onder de bevolking in en rond het rampgebied is zo significant dat het ontkennen van een relatie tussen de twee onmogelijk is.

Kankergevallen waaronder leukemie zijn in gebieden in de buurt van de reactor met 6.000 procent toegenomen. Ook is er een ontstaan van andere gezondheidsproblemen zoals bijvoorbeeld hartaanvallen.

Een inwoonster van Japan, Carole Hisaue, klaagt dat nadat het incident is verdwenen uit de media, het ook verdwenen is uit het bewustzijn van de mensen.

Zo kunnen mensen bijvoorbeeld hun houtkachel niet meer aansteken in de buurt van Fukushima want “dat staat gelijk aan het verbranden van nucleaire in je huis”.

De radioactieve vervuiling is in die gebieden zo hoog dat het voor ons nauwelijks is voor te stellen.

Omdat de reguliere pers geen verslag meer doet, zijn we aangewezen op getuigenverklaringen van inwoners uit dat gebied.

Lees verder via Niburu.co.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Poetin: Rusland wil geen oorlog, maar ook geen nieuwe wereldorde

Filmpje dat viraal moet gaan! Ontroerend: ‘Papa is een held, maar hij liegt elke dag’