in , , ,

Poetin: Rusland wil geen oorlog, maar ook geen nieuwe wereldorde

411374259 d37c3cda9e putin1

De Russische president Poetin is tegen een wereldorde, waarbij maar één supermacht het voor het zeggen heeft. Rusland zou echter tegen niemand oorlog willen voeren.

De Russische president Vladimir Poetin verzet zich tegen de beschuldiging van ophitsing tot oorlog en heeft zich bereid verklaard tot internationale samenwerking. “Wij zullen tegen niemand oorlog voeren, we zullen met iedereen samenwerken”, zei hij zaterdag op een bijeenkomst met vakbonden in Sotsji.

Er zou echter sprake zijn van de poging om de ontwikkeling van Rusland met verschillende middelen te beperken en de huidige wereldorde te bevriezen, bekritiseerde hij in eerste openbare uitspraken na het gesprek met bondskanselier Angela Merkel en de Franse president François Hollande over de Oekraïne-crisis.  In deze wereldorde zou slechts eentje het voor het zeggen moeten hebben, terwijl alle anderen voor diens wil zouden moeten buigen. “Deze orde van de wereld zal nooit bij Rusland passen.”

Lees verder via E.J. Bron.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
8198dd4af02dae15f6193694 640 kinderen

Diederik Samsom voert Bilderberg-opdracht uit: kinderen al met 3 jaar naar school

16295469666 7755c3148d fukushima

6.000% toename van kankergevallen Fukushima