in

Kinderbijslag gestort op ABN Amro rekening levert reclamebom van Prénatal op

ING werd in het openbaar aan de schandaal genageld toen de bank bekendmaakte gegevens van banktransacties te willen gebruiken om klanten aanbiedingen te sturen. trok het plan schielijk in. ABN Amro blijkt het ondertussen gewoon te doen zo schrijft De Correspondent.

Andere , zo ook ABN Amro, waren er als de kippen bij om te melden dat zij het in elk geval (nog) niet deden.

Liegt ABN Amro?

ABN Amro blijkt echter niet geheel de te hebben gesproken, zo valt op te maken uit dit artikel van De Correspondent.

Een lezer van het digitale magazine kreeg een brief van ABN Amro waarin hij werd uitgenodigd om naar de ABN Amro Experience Store in het Prénatal-warenhuis in te komen. Als hij daar een kinderspaarrekening zou openen bij de bank, maakte hij bovendien kans een tegoedbon van de babywinkel én maakte hij kans op een buggy.

De lezer, Maarten Remmers, vroeg zich af hoe de bank wist dat hij vader was geworden en belde de bank. Eerst zei de bank dat het was omdat iemand de ‘Blije Doos' had aangevraagd, een soort pretpakket dat veel ouders krijgen waarna ze maandenlang worden gebombardeerd met reclame. Maar bij het bedrijf achter de Blije Doos wisten ze van niets.

Er werd dus kinderbijslag gestort op zijn bankrekening…..

Lees verder via RTLZ.

Photo by DiesmerPonstein


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

“Geen dure kankermedicijnen voor alle patiënten”

Amerikaanse mol in Oekraine nu president