in

Amerikaanse mol in Oekraine nu president

5260747322 5fa8fae92d wikileaks1 e1481462148595

De enorme schaal waarop de mensheid wordt beetgenomen blijkt wederom uit een aantal door Wikileaks onderschepte telegrammen.
Daaruit blijkt dat de “nieuwe” president Petroshenko door Amerika in 2006 al “Onze insider Petroshenko” werd genoemd.

Wanneer je een staatsgreep pleegt in een land dan wil je er wel zeker van zijn dat degene die uiteindelijk de macht krijgt aldaar ook iemand is die doet wat jij wilt, anders heeft de hele staatsgreep weinig zin.

Je moet dat natuurlijk ook weer niet te opzichtig doen want het moet lijken alsof de bevolking dit zelf wil anders worden de inboorlingen alleen maar onrustig.

We zullen hier verder niet ingaan op het feit dat er een staatsgreep is gepleegd door het Westen (Amerika) in de Oekraïne. Dat is al voldoende beschreven en onderbouwd. Het bewijs daarvan is zo overweldigend dat daar geen verdere discussie over gevoerd hoeft te worden.

Dan zijn er daarna “democratische” verkiezingen en wordt Petro Poroshenko gekozen tot nieuwe president van de Oekraïne. Hoe past hij in het plaatje? Is het misschien iemand die niet zo pro Amerika is en toch meer pro Rusland.

Door de meer dan enthousiaste reacties uit Amerika na de verkiezing van Poroshenko bestaat daar geen enkele twijfel over. Het is duidelijk dat Poroshenko voor wat Washington betreft, de ideale man is.

Maar, is er ook bewijs dat Poroshenko de Amerikaanse kandidaat is die de plaats van de verdreven president Janoekovitsj moest innemen? Dat bewijs is er zeker als je weet waar je moet kijken.

Weer zien we het grote nut van een organisatie zoals Wikileaks. In een geheim onderschept telegram uit 2006, notabene gericht aan de zwaar corrupte Hillary Clinton, zie je letterlijk staan dat Amerikaanse autoriteiten refereren aan Poroshenko als volgt:

“Our Ukraine (OU) insider Petro Peroshenko”

Met andere woorden: Al in 2006 had Amerika de huidige nieuwe president Poroshenko volledig in hun zak. “Onze Peroshenko”.

Lees verder via Niburu.

Photo by John Englart (Takver) cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
10741412754 7dc4e42798 abnamro1

Kinderbijslag gestort op ABN Amro rekening levert reclamebom van Prénatal op

sparenkostgeld1

Sparen kost geld!