in ,

AfD: Misbruik van kinderen in “klimaathysterie” herinnert aan duistere tijden

climate change 1569087281
TheDigitalArtist / Pixabay

De AfD waarschuwt voor de “mediale en politieke indoctrinatie van scholieren om met geënsceneerde demonstraties de publieke opinie te beïnvloeden.”

Gisteren zijn er in de hele wereld miljoenen mensen de straat opgegaan voor een meer vastberaden strijd tegen de opwarming van de aarde. De klimaatactivisten van “Fridays for Future” hadden voor het eerst ook nadrukkelijk volwassen opgeroepen om deel te nemen aan de vrijdagprotesten.

In Berlijn gingen volgens informatie van de activisten ongeveer 27.000 mensen de straat op, in heel Duitsland zouden het 1,4 miljoen geweest zijn. De Zweedse activiste Greta Thunberg was tevreden met het globale protest: “Het is een historische dag”, zei ze.

Vooral jonge mensen nemen deel aan de demonstraties – ook kinderen. Daarover verklaarde de fractievoorzitter van de AfD in het parlement van Sachsen, Jörg Urban:

“De AfD wijst de klimaathysterie af. Het is onzin om in een nationale solo het wereldklimaat te willen redden. De Duitse burgers en de industrie moeten al de hoogste belastingen en premies in de wereld dragen – nog verder draaien aan de belastingschroef overbelast veel burgers en schaadt de concurrentiepositie van de industrie.”

Bovendien beklaagt Urban de “mediale en politieke indoctrinatie van scholieren om met geënsceneerde demonstraties de publieke opinie te beïnvloeden.” Dit “misbruik van kinderen en jongeren voor regeringspropaganda” zou herinneren aan duistere tijden in de Duitse geschiedenis.

De ondermijning van de protesten van de scholieren door links-extreme groepen zou bijzonder gevaarlijk zijn, aldus de AfD-politicus verder.

“´Ende Gelände´ en ´Extinction Rebellion´ willen het kapitalisme in zijn totaliteit afschaffen en zijn al meermaals door gewelddadige acties opgevallen.”

De theorie van de zogenaamd dreigende klimaat-Apocalyps zou op één nacht ijs staan. Dit zou onlangs duidelijk zijn geworden voor een Canadese rechtbank. “Michael Mann, een van de vaders van de klimaathysterie, weigerde de ruwe data voor zijn theorie te openbaren om deze onafhankelijk te kunnen laten onderzoeken”, benadrukte Urban.

Lees verder bij de bron: E.J. Bron

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
recessie 1567081630

Goldman Sachs komt met onheilspellende waarschuwing voor chaos op de aandelenmarkt in oktober

sneeuw 1558433031

Engeland waarschuwt voor komende gure en best wel koude winter