in , , , , ,

Klimaatmeisje Greta Thunberg is voorbeeld van kindermisbruik op hoog niveau

33744056508 906db7d258 Greta Thunberg

De 16-jarige milieuactiviste Greta Thunberg gaat zich volgend jaar fulltime inzetten tegen de klimaatverandering. Vanaf komende zomer gaat ze dan ook niet naar school. We zien hier de perfecte enscenering van klimaat-belanghebbenden, gericht op massa-manipulatie, daarbij geholpen door de mainstream media en politiek. De zaak Greta Thunberg.

We lazen eergisteren op The Post Online o.a. het volgende:

Klimaatdrammer Greta Thunberg gaat jaar niet naar school. Spijbelen mag niet, behalve als het voor de goede politieke agenda is.

Mensen uit haar omgeving zeiden tegen het Duitse persbureau DPA dat Thunberg zich in die periode volledig wil inzetten voor de strijd tegen klimaatverandering. Thunberg zette met haar wekelijkse schoolstaking een hele beweging in gang van scholieren die ook voor een beter milieu gingen demonstreren. 

Voor Greta begon haar sprookje, zittend op de grond met een zelfgemaakte kartonnen bord tegen een muur van een huis in .
Puur toevallig komt precies op die dag, precies op dat moment, precies op deze plaats, Ingmar Rentzhog, puur toevallig een p.r.-deskundige,  langs lopen, en maakt hij puur toevallig wat foto's.

Puur toevallig heeft Rentzhog ook uitstekende contacten met organisaties die barsten van het geld en een dicht, wereldwijd vertakt netwerk en zeer rijke financiers hebben.

Puur toevallig is hij is ook voorzitter van de denktank “Global Challenge”.

Puur toevallig brengt Greta's moeder een paar dagen later en nieuw boek over zichzelf en Greta uit. En natuurlijk is het puur toevallig dat Ingmar Rentzhog zijn ontroerende foto van Greta plaatste op en , samen met een lang, hartverscheurend artikel op de dag zelf van de boeklancering.

Puur toevallig hadden Rentzhog en Greta's moeder elkaar al een keer eerder ontmoet. Op 4 mei 2018 op – puur toevallig – een klimaatconferentie.

Puur toevallig was hij op deze dag ook voorzitter van de bovengenoemde denktank, die puur toevallig gesponsord wordt door miljardair en ex-minister Kristine Person van de Sociaal Democratische Arbeiders Partij.

Het is het startsein van een intensieve pr-campagne voor links-groene, geïndoctrineerde, naïeve jonge mensen over de hele wereld. Een tienermeisje met het Asperger-syndroom als drijvende kracht achter donaties en de verspreiding van linkse berichten, het klinkt vreemd maar het is perfect geregeld. Als voorlopig hoogtepunt een optreden op de Zweedse tv met een vlammende smeekbede om het klimaat te redden. Wat de mainstream media puur toevallig niet lieten zien en pas de volgende dag door een clip werd onthuld: de hal waar zij sprak was bijna leeg…..

Puur toevallig is Greta's vader niet alleen de managing director van zowel Ernman Produktion AB, maar ook van Northern Grace AB, twee beursgenoteerde bedrijven in Zweden met hetzelfde adres, in een chique district van Stockholm. Puur toevallig is de aandelenkoers daarvan sinds de introductie van Greta door het dak gegaan.

Ook is hij puur toevallig promotor van het bedrijf “WeDontHaveTimeAB”, waarvan de oprichter puur toevallig Ingmar Rentzhog is. Die financiert het bedrijfsmodel door het te koppelen aan de Overeenkomst van Parijs en door grote bedrijven te promoten aangaande klimaatinformatie en CO2-certificaten. Dit “nobele” bedrijf is alleen maar bezig met het uitvoeren van public relations taken voor de accoorden van Parijs en de CO2-agenda voor “klimaatredding”, die puur toevallig die CO2-certificaten in het leven hebben geïntroduceerd.

Op de achtergrond van “WeDontHaveTime” zijn “activisten” werkzaam van “Extinction Rebellion”, de gewelddadige versie van Fridays for Future (F4F), een fascistische “verzetsgroep” tegen de “inactiviteit van regeringen in het licht van klimaatverandering”, die het “recht” voor zichzelf claimt, met “burgerlijke ongehoorzaamheid” “om regeringen te dwingen te handelen”. Hierover schreven wij onlangs nog een onthullend en ontluisterend artikel.
In diverse steden in de EU heeft deze groepering ernstige botsingen met de politie veroorzaakt. En de laatste tijd verschijnen er gespoten schedels (affiches) zonder botten op reclamepijlers en betonnen muren – dit is naast het ronde X-logo of de afkorting XR één van de kenmerken van “Extinction Rebellion”.
Nadat Rentzhog met Greta had geadverteerd voor de nieuwe missie van “WeDontHaveTime” werd ongeveer een miljoen ingezameld.

Onnodig te zeggen dat ook de koers van het aandeel “WeDontHaveTime” sinds de p.r.-campagne van Greta fors gestegen is. Dat de handel in CO2-certificaten een enorm winstgevend model is en allesbehalve een effectief wapen tegen vervuiling en CO2, is inmiddels wel bekend en natuurlijk puur toeval.

Het idee van de handel in vervuilingslicenties, die de economie moest stimuleren om energie te besparen en het klimaat te beschermen, werd eenvoudigweg omgedraaid door de industrie. Onafhankelijke studies laten zien dat bedrijven door de Europese emissiehandel niet extra betalen, maar er juist miljoenen mee verdienen.

Greta is waarschijnlijk erg betrokken geweest bij het onderwerp “klimaatverandering” en heeft zich er hard voor gemaakt – haar ouders, gedreven door financiële belangen, zullen daar zeker heel wat steentjes toe hebben bijgedragen.
Voor het gemak gaan we maar even uit van de oprechtheid van het meisje. Het is mogelijk dat deze Asperger-patiënt de klimaatverandering zózeer als een gevaar en een bedreiging ervaart, dat ze ècht gelooft wat haar allemaal over vermeende gevaren verteld wordt.

Citaat van Greta: “Ik wil dat je in paniek raakt, de voelt die ik elke dag ervaar”. Is dit echt een “goede zaak” om het meisje zó in paniek te brengen, zodat ze goed functioneert?

En kijk dan ook nog eens wat de “activisten” achterlaten na hun demonstraties, op de plaats waar die zijn gehouden. Afgedankte kartonnen borden, in plaats van behoorlijk gescheiden en thuis weggegooid, hamburgers in dozen van polystyreen, talloze drankbekers en blikjes, posters, spandoeken, vlaggen, uitgerust met super slimme klimaatweerclaims – allemaal weggegooid, aan de kant van de weg. En Greta zit al weer in de trein en kan tijdens het eten worden gefotografeerd. Tussen plastic verpakkingen en haar wegwerp koffiemok.

Eigenlijk kunnen we alleen maar medelijden hebben met Greta. Ze begrijpt niet dat ze de marionet is van puur financiële belangen. Dat er mensen – zelfs uit haar directe omgeving – zijn die hiervoor een gehandicapt persoon misbruiken is des te meer verwerpelijk. We vrezen zelfs dat de jeugdige actievoerders zó ideologisch overtuigd zijn van hun gelijk dat ze hun handelen en denken beschouwen als morele superioriteit en niet bereid of in staat zijn om de ware context te kunnen onderscheiden.

Oudere mensen verpesten de toekomst van de jongeren. Deze versimpeling is een klap in het gezicht van al diegenen die de afgelopen decennia hebben gestreefd naar ecologische duurzaamheid.

We zien hier duidelijk de vingerafdrukken van George Soros.

Kinderen en adolescenten hoeven niet evenwichtig en voorzichtig te zijn. Dat is het recht van de jeugd. Op dit vlak onderscheiden zij zich, ze verzamelenervaringen. Onze beschuldigende vinger gaat dan ook uit naar degenen die doen alsof de opmerkingen van een tiener het blijde nieuws zijn van een onschuldig persoon, daarom zo puur en waar dat actievoerders en politici (belanghebbenden) vinden dat ze ze moeten verheffen tot de status van een quasi-heilige boodschap.

Lees verder bij de bron: Stop de Bankiers

Photo by European Parliament cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
magneetvissen berg gevangen

Magneetvissers maken sloten schoon, helpen de politie en jawel de politiek vindt dat het verboden moet worden!

italie eu 1559556811

Premier Italië komt vanavond met belangrijke mededeling over verdubbelde staatsschuld