in

Alles en iedereen aan de vaccins: Prik ook jongen tegen baarmoederhalskanker

3836251365 c33977b2ae vaccinate1

Ook jongens moeten worden gevaccineerd tegen het HPV-virus, dat baarmoederhalskanker veroorzaakt. Onderzoekers van het VU Medisch Centrum stellen dat ook zij baat hebben bij de bekende baarmoederhalskankerprik voor meisjes.

De prik zou ook werken tegen kanker in de keel en erogene zones als de anus en de penis. Die laatste twee kankersoorten komen minder vaak voor, maar volgens het VUmc vaak genoeg om zo'n prik voor jongens de moeite waard te maken. Dat zeggen onderzoekers woensdag in het AD en De Telegraaf, op basis van onderzoek dat in het British Medical Journal verschijnt.

Vorige maand pleitte viroloog Ab Osterhaus bij BNR er al voor om ook jongens in te enten.

De Gezondheidsraad heeft het voorstel van het VU Medisch Centrum ‘onder de aandacht'. Wanneer de raad, die advies uitbrengt aan minister Edith Schippers, het voorstel in behandeling neemt, is nog niet duidelijk.

Volgens het onderzoek zou één ziektegeval onder mannen al kunnen worden voorkomen als 800 jongens worden geprikt.

Lees verder via: Skipr

Opdat we niet vergeten Ab heeft voor miljoenen vergokt met de Mexicaanse kuch griep:

Belangenverstrengeling, miljardenwinsten, angstcampagnes, experimentele vaccins en geheime contracten: dat is het verhaal van de Mexicaanse griep. Eerste deel van een tweeluik.

Voortdurend werden we eraan herinnerd: we moesten rekening houden met een nieuwe Spaanse griep. Maar inmiddels is bekend dat de Mexicaanse griep honderd maal minder dodelijk was dan de beruchte griep uit 1918. Sterker, onderzoek van de Amerikaanse gezondheidsautoriteit laat zien dat de Mexicaanse griep de helft minder slachtoffers maakte dan een gemiddelde seizoensgriep. Epidemioloog Luc Bonneux: ‘De Mexicaanse griep is het grootste medische schandaal sinds de Tweede .'
Hoe heeft het zo ver kunnen komen?
Het virus dat alle records zou breken, breekt inderdaad records. Maar precies tegenovergesteld aan wat de deskundigen en de autoriteiten beweerden.
Er sterven in 63 mensen aan de gevolgen van de Mexicaanse griep. Aan de gewone seizoensgriep overlijden jaarlijks tussen de 1000 en 2000 mensen. In andere landen is het net zo: in gaan er 19 mensen dood, in buurland sterven 189 mensen (in contrast met de 10.000 doden die de normale seizoensgriep er eist), in overlijden 450 mensen, in tegenstelling tot de verwachte 65.000.

Lees verder via: ‘Het grootste medische schandaal sinds WO II' – Follow the Money

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
4112010253 0734b2458f vaccin e1429300248330

Hype met onbekende gevolgen, Advies Gezondheidsraad: Geef ook jongens HPV-prik

4638981545 f0578a16fe privacy1

Weg met privacy: Europa en VS dichtbij overeenkomst uitwisseling persoonsgegevens