in

Alles en iedereen aan de vaccins: Prik ook jongen tegen baarmoederhalskanker

Ook jongens moeten worden gevaccineerd tegen het HPV-virus, dat baarmoederhalskanker veroorzaakt. Onderzoekers van het VU Medisch Centrum stellen dat ook zij baat hebben bij de bekende baarmoederhalskankerprik voor meisjes.

De prik zou ook werken tegen kanker in de keel en erogene zones als de anus en de penis. Die laatste twee kankersoorten komen minder vaak voor, maar volgens het VUmc vaak genoeg om zo’n prik voor jongens de moeite waard te maken. Dat zeggen onderzoekers woensdag in het AD en De Telegraaf, op basis van onderzoek dat in het British Medical Journal verschijnt.

Vorige maand pleitte viroloog Ab Osterhaus bij BNR er al voor om ook jongens in te enten.

De Gezondheidsraad heeft het voorstel van het VU Medisch Centrum ‘onder de aandacht’. Wanneer de raad, die advies uitbrengt aan minister Edith Schippers, het voorstel in behandeling neemt, is nog niet duidelijk.

Volgens het onderzoek zou één ziektegeval onder mannen al kunnen worden voorkomen als 800 jongens worden geprikt.

Lees verder via: Skipr

Opdat we niet vergeten Ab heeft voor miljoenen vergokt met de Mexicaanse kuch griep:

Belangenverstrengeling, miljardenwinsten, angstcampagnes, experimentele vaccins en geheime contracten: dat is het verhaal van de . Eerste deel van een tweeluik.

Voortdurend werden we eraan herinnerd: we moesten rekening houden met een nieuwe Spaanse griep. Maar inmiddels is bekend dat de Mexicaanse griep honderd maal minder dodelijk was dan de beruchte griep uit 1918. Sterker, onderzoek van de Amerikaanse gezondheidsautoriteit CDC laat zien dat de Mexicaanse griep de helft minder slachtoffers maakte dan een gemiddelde seizoensgriep. Epidemioloog Luc Bonneux: ‘De Mexicaanse griep is het grootste medische schandaal sinds de Tweede Wereldoorlog.’
Hoe heeft het zo ver kunnen komen?
Het virus dat alle records zou breken, breekt inderdaad records. Maar precies tegenovergesteld aan wat de deskundigen en de autoriteiten beweerden.
Er sterven in 63 mensen aan de gevolgen van de Mexicaanse griep. Aan de gewone seizoensgriep overlijden jaarlijks tussen de 1000 en 2000 mensen. In andere landen is het net zo: in gaan er 19 mensen dood, in buurland sterven 189 mensen (in contrast met de 10.000 doden die de normale seizoensgriep er eist), in Engeland overlijden 450 mensen, in tegenstelling tot de verwachte 65.000.

Lees verder via: ‘Het grootste medische schandaal sinds WO II’ – Follow the Money


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Knelisgeeftgas
6 jaren geleden

De invloed van de farma-multinationals gaat heel ver, zo niet veel te ver. Van de meeste vaccinaties is nog nooit onomstotelijk bewezen dat ze op de langere termijn werkzaam zijn. Steeds meer infectieziektes waartegen al jaren wordt ingeent, keren weer terug, vaak in een andere – meer levensbedreigende – vorm. Ook is inmiddels aangetoond dat bepaalde vaccinaties de ziekten juist oproepen waar ze tegen zouden moeten werken. In dit concrete geval is verreweg de beste, goedkoopste en meest effectieve oplossing: het condoom.

Madelief
Antwoord aan  Knelisgeeftgas
6 jaren geleden

Condoom kan helpen maar beste is om vooral je weerstand op te bouwen. En al dat geprik is vooral gunstig voor Big Pharma ja. Straks krijgen we nog een vaccin voor zweetvoeten.
Met het vaccineren breng je een blauwdruk van die ziekte in je lijf, iets anders dus dan je afweer versterken.

Hype met onbekende gevolgen, Advies Gezondheidsraad: Geef ook jongens HPV-prik

Weg met privacy: Europa en VS dichtbij overeenkomst uitwisseling persoonsgegevens