in , , , ,

Amerikaanse politie wantoestanden bereikt Nederland (video)

http://youtu.be/ooqfA1u45-A

Enkele dagen geleden werd een vrouw met een klein kind staande gehouden door de politie in Zaandam.

Volgens de agenten zou ze ergens gefietst hebben waar dit niet mocht. De vrouw heeft daar echter helemaal niet gefietst.

Ze probeert dit op nogal emotionele manier aan de agenten duidelijk te maken en ze heeft begrijpelijkerwijs al helemaal geen trek om dan vervolgens met die agenten mee te moeten.

Wat er dan daarna gebeurt kun je zien in bovenstaande video.

Minutenlang speelt dit drama zich af op straat waarbij de aangehouden en daarna gearresteerde vrouw steeds heftiger overstuur raakt. De agenten weigeren om haar niet aan te raken zoals ze meerdere malen vroeg en wat haar recht is. Fysieke integriteit wordt ons via de wet verzekerd, maar in de praktijk gaat dat allang niet meer op.

De vrouw word dan uiteindelijk door de agenten hardhandig tegen de grond gewerkt, voorzien van handboeien met een huilend klein kind van een jaar of 4 in de achtergrond die niet begrijpt wat er met zijn mama gebeurt.

via Niburu.

8 Comments

Leave a Reply
  1. Ja hoor, de Nederlandse politie ten top…geweldig zeg…mevrouw heeft gefietst. Dit moet toch niet gekker worden…He, burgermannetje, je lijkt wel sterk met je uniform, maar je bent gewoon een lul eerste klas om een vrouw zo tegen de grond te werken omdat ze waarschijnlijk heeft gefietst…Ga lekker gewoon je werk doen, de criminaliteit vliegt over je oren en jullie stonden er bij en keken ernaar. Het ergste van dit verhaal: dat kind wat erbij is…die gilde…mamma door de gezagvoerders tegen de grond gewerkt. Applaus voor de politie…ze had je kop er moeten afslaan, had je beter gestaan!!

  2. Wat ik hier zie is een vrouw die gevorderd wordt op mee te lopen en die vervolgens hysterisch begint te schreeuwen en te drukken waarna ze op een gegeven moment begint te schoppen naar de ene agent. Of je nu in Amerika, Nederland, Duitsland of Japan woont, of je nu zwart, blanke of geel bent, op het moment dat je schreeuwt en begint te schoppen naar een agent dan ga je na de grond en wordt je geboeid en afgevoerd.

  3. De sturing en orde ontbreekt sinds 11/9 in Europa -omdat Europa dat Economisch oorlogsysteem van die Tering Jood Milton Frieman heeft omarmd. Dit wordt voor Europa hun ondergang. Europa komt in een continu conflickt. Wat weer lijdt tot armoede.

Geef een antwoord

Ongeluk, telefoon afstaan: Smartphone wordt getuige

Politieke cultuur: sociale diensten harder, iedere bijstandsgerechtigden zijn hufters, losers en fraudeurs