in , , , ,

Amerikaanse politie wantoestanden bereikt Nederland (video)

http://youtu.be/ooqfA1u45-A

Enkele dagen geleden werd een vrouw met een klein kind staande gehouden door de in Zaandam.

Volgens de agenten zou ze ergens gefietst hebben waar dit niet mocht. De vrouw heeft daar echter helemaal niet gefietst.

Ze probeert dit op nogal emotionele manier aan de agenten duidelijk te maken en ze heeft begrijpelijkerwijs al helemaal geen trek om dan vervolgens met die agenten mee te moeten.

Wat er dan daarna gebeurt kun je zien in bovenstaande .

Minutenlang speelt dit drama zich af op straat waarbij de aangehouden en daarna gearresteerde vrouw steeds heftiger overstuur raakt. De agenten weigeren om haar niet aan te raken zoals ze meerdere malen vroeg en wat haar recht is. Fysieke integriteit wordt ons via de verzekerd, maar in de praktijk gaat dat allang niet meer op.

De vrouw word dan uiteindelijk door de agenten hardhandig tegen de grond gewerkt, voorzien van handboeien met een huilend klein kind van een jaar of 4 in de achtergrond die niet begrijpt wat er met zijn mama gebeurt.

via Niburu.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
b37833ab7ab7a91b4ee6e265 640 smartphone car1

Ongeluk, telefoon afstaan: Smartphone wordt getuige

3669022889 9b6a7fa7d6 hufters1

Politieke cultuur: sociale diensten harder, iedere bijstandsgerechtigden zijn hufters, losers en fraudeurs