in

Amerikanen bouwen stilletjes een legerdivisie in Polen

170116 A XH946 301

Het Russische Ministerie van heeft geinformeerd dat in de afgelopen maand een aanzienlijke concentratie van NATO troepen heeft plaats gevonden in de Baltische staten en .

“Stilletjes”

De officiële vertegenwoordiger Igor Konashenkov zie dat in Polen “stilletjes” een tweede Amerikaanse tank-brigade is toegevoegd, rond de plaatsen Boleslavets, Dravsko-Pomorsk, Torun en Zhagan. Ook zei Konashenkov dat de derde gepantserde brigade (87 Abrams tanks M1A1, zware Howitzers, 144 Bradley's en nog eens circa 100 stuks voertuigen) Polen ook niet verlaten heeft.

Ramstein

De-fakto is er nu geen sprake van een brigade, maar van een gemechaniseerde divisie van de in de Baltische Staten en Polen. Daar kunnen ze binnen 2 uur vanuit de dichtstbijzijnde Amerikaanse basis Ramstein, bij Kaiserslautern, een staf bij toevoegen.

Commentaar Blik op NOS-journaal

In plaats van dat de nieuwe regering haar stem gebruikt om deze Amerikaanse gekkigheid aan de kaak te stellen, en er in ieder geval niet aan mee te doen, gaan , Buma en Pechtold juist nog meer olie op dit Amerikaanse vuur gooien, en meedoen met nog meer, ook Nederlandse wapens en soldaten, die kant op te sturen. Tja, de verhoging wordt nuttig besteed… NOT. En voor de Hollandse staatsomroepen is dit geen item. Die gaan slechts op de achterste poten staan als oefenen op hun eigen gebied ter verdediging van hun eigen land. Russische troepen die trainen in en daar een divisie plaatsen “om Mexico te beschermen tegen Amerikaanse agressie”, zijn nog niet gesignaleerd.

En dan nog dit…

De Russische Ambassade in de eist haar vlaggen terug. Die zijn door de Amerikaanse autoriteiten bij hun invallen meegenomen uit het Consulaat van San Fransisco en de Russische Handelsbevorderingseenheid in Washington.

https://youtu.be/wDnTT8Biz-k

Lees ook eens verder bij de Bron: Amerikanen bouwen stilletjes een legerdivisie in Polen

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
fma 696x336

Welt en Spiegel: Meeste Duitse vrouwen inmiddels bang voor verkrachting door migrant

screenshot 531

Europese Commissie waarschuwt voor permanente grenscontroles: “Als Schengen sterft, zal Europa sterven”