in , ,

Welt en Spiegel: Meeste Duitse vrouwen inmiddels bang voor verkrachting door migrant

fma

Het behoorde tot voor kort tot een verboden onderwerp dat alleen door de onafhankelijke, alternatieve media werd behandeld: de aanrandings- en verkrachtingsexplosie als gevolg van het binnenlaten van grote aantallen uit Afrika en het Midden Oosten. Inmiddels loopt het bij onze Oosterburen dermate uit de hand, dat ook de gevestigde media er niet meer omheen kunnen. Zowel Die Welt als Der Spiegel schrijven nu dat inmiddels de meeste Duitse vrouwen bang zijn om verkracht te worden door een migrant, en ze in bijvoorbeeld het openbaar vervoer goed opletten wie er zoal in de metro of trein zit.

Nadat twee vrouwelijke Spiegel schrijvers onlangs erkenden dat ze amper nog de deur uit durven, vraagt Anika von Greve zich in Welt af ‘waar de angst voor ‘Zuidlanders' vandaan komt'. ‘Zuidlanders' is tegenwoordig het politiek correcte woord voor mannen van Afrikaanse en Arabische afkomst, en geldt niet voor Italiaanse, Portugese of Griekse mannen, omdat angst voor deze ‘Zuidlanders' nooit nodig is geweest.

Migranten begaan buitenproportioneel vaak zedendelicten

Greve geeft overigens zelf het antwoord: bij seksuele misdrijven zijn buitenlanders buitenproportioneel vertegenwoordigd. Professor Kinzig, directeur van het Institut für Kriminologie in Tübingen, bevestigt dit. In 2016 was volgens de officiële statistieken 4 van de 10 zedendelinquenten een buitenlander. Het werkelijke percentage ligt vermoedelijk nog veel hoger, omdat veel slachtoffers geen aangifte doen omdat de deze meestal niet eens in behandeling neemt als de dader een van Merkels migranten blijkt te zijn.

‘Dat nare gevoel kennen de meeste vrouwen wel: het is al een beetje donker, je stapt de trein uit, met twee jonge (‘Zuidlandse' – sic) mannen achter je. Je vraagt je in je achterhoofd af: hoe ver is het nog naar huis? Blijven ze op afstand?' beschrijft Greve haar eigen angst. Om die vervolgens met een politiek correct ‘maar in absolute aantallen zijn de meeste daders Duitsers' te bagatelliseren.

Maar is dat ook zo? Volgens de hierboven genoemde overheidsstatistieken wel, maar die geven – net als in ons eigen land – opzettelijk een vertekend beeld, want ‘nieuwe Duitsers' met een migrantenachtergrond worden niet langer als van ‘buitenlandse komaf' beschouwd, maar als ‘Duitser'.

Totaal andere kijk op vrouwen

Het klopt dat Afrikaanse en Arabische migranten die naar worden gehaald voor het leeuwendeel jonge mannen zijn, en zij mede daarom zo bovenmatig in de zedenmisdrijven statistieken zijn terug te vinden. Dat maakt voor de ernst van de misdaad echter niets uit, want iedere man behoort immers te weten dat een vrouw of meisje niet verkracht dient te worden.

Dat personen van het vrouwelijk geslacht in de meeste ()thuislanden van deze migranten nauwelijks iets waard zijn en naar believen gediscrimineerd en misbruikt mogen worden, is geen argument voor linkse ‘gutmenschen' om de verkrachtingsexplosie goed te blijven praten. Hier gelden onze wetten en onzegebruiken… toch?

Linkse criminoloog pleit voor ruimhartig terugkeerprogramma

Maar zelfs Christian Pfeiffer, de in Duitsland inmiddels beruchte linkse criminoloog die alles uit de kast trekt om de extreme criminele- en gewelddadige neigingen van migranten te relativeren, stelt nu een ‘omvangrijk terugkeerprogramma' voor, dat financieel zo aantrekkelijk mogelijk moet worden gemaakt.

‘Dus de regering moet minstens een miljard aan belastinggeld verspillen om de terugkeer van illegale migranten naar hun thuisland te verzachten… Eerst komen ze hier, heel goed wetend dat ze geen kans op asiel hebben. Ze krijgen meer dan genoeg te eten, en als dankbaarheid begaan ze misdrijven. En dáárvoor moeten wij hen met een ‘hou eindelijk op en kom nooit meer terug ' belonen?' is de boze reactie van Oliver Flesch voor PI-News.

‘Wandelende tijdbommen vol potentieel waanzinnig geweld'

Dat moslimmigrantenmannen zich hier plotseling heel anders gaan gedragen, of dat kunnen leren, is een drogbeeld dat al door tal van psychologen en andere experts naar de prullenbak is verwezen. ‘Iemand bij wie 20 jaar lang is ingehamerd dat vrouwen mensen van tweede klasse zijn, met nauwelijks rechten, waar mannen vrij de beschikking over hebben, zal vast erg onder de indruk zijn van het gelijke-behandelingsgewauwel in zo'n zogenaamde integratiecursus,' sneert Flesch.

Toppsychiater Christian Dogs ‘waagde' het onlangs zelfs tijdens een bekende talkshow van de ZDF te stellen dat de politiek ‘naïef' is door te denken dat de migranten die nu Europa overspoelen, te integreren zijn. Dogs waarschuwde dat de meeste jonge migranten, vooral de Afrikaanse en Arabische, wandelende ‘tijdbommen vol potentieel waanzinnig geweld' zijn. ‘Zij kunnen onze waarden totaal niet begrijpen, en die kunnen wij hen ook niet meer bijbrengen. Therapie zal daar amper aan wat kunnen veranderen,' omdat iemands persoonlijkheid vanaf het 12e, en uiterlijk in het 20e levensjaar is uitontwikkeld.

Integratiecursussen hebben volgens Dogs geen enkele zin, want ‘ze zijn niet te integreren. Er valt niets te integreren.' Migranten kunnen wellicht onze taal leren, maar hun totaal andere cultuur, en hun neiging tot het plegen van geweld zullen met geen mogelijkheid te veranderen zijn. ‘Deze mensen hebben geen idee hoe harmonie werkt. Dat proberen om te vormen is een dwaze opgave.'

‘Vrouwvijandig, wreed, gewelddadig, genadeloos geseksualiseerd?'

In Die Welt vraag Anika von Greve zich daarom vertwijfeld af of ‘vluchtelingen misschien vrouwenvijandiger, wreder, gewelddadiger en genadelozer geseksualiseerd' zijn. Psycholoog Maggie Schauer: ‘Wij leven in onze Westerse maatschappij heel anders met elkaar samen dan in de overwegend moslimculturen. Deze werelden kunnen flink op elkaar botsen.' Het ondubbelzinnige antwoord op von Greves vraag luidt dan ook: Ja.

 

Lees ook eens verder bij de Bron: time2wakeup.me

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
golum

Klimaatminister: Icoon van institutionalisering klimaatverdwazing

170116 A XH946 301 702x336

Amerikanen bouwen stilletjes een legerdivisie in Polen