in

Angela Merkel: 60%-70% van de bevolking raakt besmet met Coronavirus

Volgens de grote Duitse boulevardkrant Bild zou er een doodse stilte in de Bondsdag (het Duitse parlement) zijn gevallen toen bondskanselier verklaarde te verwachten dat ‘zolang we geen immune bevolking hebben’ 60% tot 70% van de mensen besmet zal raken met het , oftewel zo’n 53 miljoen mensen.

Als 1% daarvan overlijdt, komt dat neer op een half miljoen mensen. Bereikt het sterftepercentage echter het huidige niveau in Lombardia (8%), dan spreken we over ruim 4,2 miljoen doden.

De Duitse topviroloog Christian Drosten, naar wie we enkele artikelen geleden een YouTube link plaatsten, kan wel eens gelijk gaan krijgen met zijn waarschuwing dat het wel eens 2 jaar of langer kan gaan duren voordat er een piek in het aantal slachtoffers wordt bereikt.

In zijn op dit moment 1565 besmettingen, met 2 doden.

Op social media circuleren echter onbevestigde berichten dat de Duitsers overleden bejaarden opzettelijk niet testen op corona, zoals massaal in lijkt te zijn gebeurd. Hierdoor wordt het aantal dodelijke slachtoffers kunstmatig laag gehouden.

directeur Dr. Tedros A. Ghebreyesus zei onlangs dat het sterftepercentage hoger moet zijn dan de officiële 3,4%. Dat werd betwist, maar de modellen van onze lezer (zie ons vorige artikel) tonen aan dat hij gelijk had.

Zoals we al vaker schreven: Deze crisis laat men niet ‘go to waste’

Volgens MIT wetenschapper Shiva Ayyadurai –bekend vanwege zijn controversiële claim dat hij de ‘uitvinder van email’ is-, tevens Republikeins kandidaat voor de Senaatsverkiezingen in Massachusetts, is het coronavirus echter ‘bangmakerij’, een ‘Deep State ’ om de financiële markten te manipuleren.

Hij zegt dat het gevaar van het virus …..

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Stop Merkel
11 maanden geleden

Bij de naam Merkel beginnen bij mij alle alarmbellen te rinkelen en moet ik onmiddellijk denken aan Bill Gates met zijn vaccinatie hobby en Agenda 21 en Agenda 2030 die een reductie van de wereldbevolking bepleiten.

Ik deel de mening van Merkel niet dat de bevolking immuun moet zijn voor de besmetting, want die situatie zul je mogelijk nooit bereiken.
Ik ben er ook niet van overtuigd dat het virus spontaan is ontstaan. Er zijn veel te veel aanwijzingen dat sprake is van een bio-wapen en het verspreiden van het virus een daad van zorgvuldig geplande volkeren moord op wereldschaal. De tijd dat conspiracy denkers voor gek werden versleten is nal alles wat de laatste tijd in de VS boven water komt nu wel goed voorbij …

De uitspraak van Merkel lijkt indirect te zeggen dat zij uitgesproken voorstander is van gedwongen vaccinatie (als mogelijk natuurlijke afweer tegen dit virus niet aanwezig is). En omdat er van alles in de vaccins gestopt kan worden kun je daarmee perfect miljarden mensen al dan niet op termijn, doden met behulp van stoffen in het vaccin. Iets wat prachtig in de doelstellingen van de Nieuwe Wereld Orde zou passen.

De aantallen slachtoffers van Autisme en dood bij kinderen in de VS na vaccinatie zijn te groot om zo maar even op zij te schuiven. De tijd dat burgers overheden konden vertrouwen is voorgoed voorbij. En gezien de periode waarin we leven op dit moment waarbij de Nieuwe Wereld Orde op alle fronten wordt aangepakt lijkt mij dat geen vreemd idee. En kat in het nauw maakt vreemde sprongen.

Maar wat moeten we dan wel doen?

Allereerste aanpak is om de besmetting te isoleren en voldoende lang geïsoleerd te houden.
Een van de problemen waar (achteraf gezien) veel te lang mee gewacht is om reizen met name vliegen compleet te stoppen. Dat kost initieel wat meer geld maar voorkomt dat de verspreiding van het virus zo snel verloopt wereldwijd. De schade is nu onnoemelijk veel groter geworden.
Tweede is middelen te vinden hoe het verspreiden van virus binnen een locale getroffen zone zoveel als mogelijk te beperken (bijv UV licht, verhitten of koelen van voorwerpen).
Derde om effectieve behandeling van getroffen patiënten te vinden. En daarbij wil een indringend bezoek aan Bill Gates en partijen die mogelijk verantwoordelijk zijn voor de maak van dit virus mogelijk wat nuttige informatie bieden.

John
11 maanden geleden

@Stop Merkel Heel mooi verhaal wat je hier neer zet hoor maar je maakt er wel een complete complot theorie er van en wat je schrijf is het zoeken naar een speld in de hooiberg er is duidelijk uit ’n grondig onderzoek geweest naar deze virus waar het is begonnen en dat is in China en er duidelijk uit gekomen dat het virus door een vleermuis is gekomen als iedereen het nieuws goed gevolgd heeft sins de eerste uitbraak van de coronavirus is het na paar dagen bekend gemaakt dat dit een soort ziekte is die vleermuizen althans in China over is gebracht word door een ziekte die in China althans dat ’n vleermuis of vleermuizen deze ziekt bij dragen en zo over kunnen dragen op een of ander manier naar de mens dat toen de 1ste dag van deze virus uitbarsten paar dagen duidelijk in het nieuws geweest dat het door ’n vleermuis of vleermuizen is over gebracht dit heeft dus niets te maken met wat u zegt of over spreekt van een bio-wapen maar goed weet iedereen moet allemaal zelf weten wat hoe zij of hij erover denkt of in complottheorieën geloven of er van maken want de hele social media en nieuws berichten maken ze mensen bang en ze maken de mensen nog banger zo dat ze alles geloven wat er gezegd word door zeker zulke mensen als u die zulke nozems complottheorieën maken tegenwoordig is de wereld verrot met allerlei verhalen nieuws berichten complottheorieën enz; enz;wat er rond gaat en als bijen worden rond verteld ze maken vaak het hele gedoe eromheen erger dan het is waar dus de mensheid(bevolkingen van welk land ook gek

jdek52
11 maanden geleden

Mijn inziens is het Corona virus bewust los gelaten om het tanende financieel stelsel te maskeren. Alle grote wereld schulden, banken die feitelijk failliet zijn een economie die richting grote depressie gaat. Corona maskeert en helpt het met overheids maatregelen te versnellen. Nu een maand na de eerste corona meldingen ligt bijna alles stil. Nog nooit vertoond.
Beurzen kelderen, bitcoin en goud kelderde ook nog nooit vertoond in recessie tijd. Mensen vallen wereldwijd bij bosjes ziek neer, en naar het aantal doden mogen we raden want die officiële cijfers kloppen voor geen meter.
En de upperclass zoals Bil Gates voorstander van Human reduce, die heeft heus wel een een antidope.
Binnenkort lezen we dat de schulden van overheden tegen elkaar weggestreept gaan worden omdat door het corona geen economisch profijt meer kan worden gehaald en de schulden hierom te zwaar gaan wegen. Er zal vast ook wel een nieuw financieel stelsel worden voorgesteld. Niemand zijn schuld Corona.

Het is officieel, WHO: Ziekte die coronavirus veroorzaakt is een pandemie

‘Klimaatimpact importgas groter dan biomassa’ blijkt ‘wc-eend’ rapport