in , ,

Vier maanden coronacrisis: een tussenbalans in acht stellingen

Corona outbreak Janet Ossebaard scr

Vier maanden na het begin van de coronacrisis maken we een tussenbalans op. Kern daarvan is dat wat ons medio maart overviel de eerste fase is van The Great Reset, de beoogde herinrichting van de westerse samenlevingen naar eigentijds fascistisch model. Een vijandige operatie, die plaatsvindt onder de valse vlag van een virusepidemie.

1. Virussen zijn geen ziekteverwekkers

De afgelopen maanden stonden twee woorden centraal in de corona mediastorm: het woord VIRUS en het woord BESMETTING.

Volgens de berichten zou er een zeer gevaarlijk virus rondwaren dat via direct contact en via de lucht (aerosolen) overgedragen wordt en dan iemand kan besmetten en ziekmaken. Heel veel mensen hechten nog steeds geloof aan deze voorstelling van zaken.

Tegelijkertijd wordt steeds duidelijker dat er geen bewijs is dat dat dit Covid-19-virus daadwerkelijk bestaat. Dat lijkt bizar en dat is bizar, maar het is wel waar.

De hele theorie omtrent Covid-19 is gebaseerd op onderzoek van een klein stukje genetisch materiaal: een segment van een RNA-streng. Dat is geen virus, zoals dr. Andrew Kaufman in de onderstaande video toelicht.

Ook is er geen bewijs geleverd dat dit materiaal ziekte kan veroorzaken in een mens. Proeven in deze richting zijn niet eens gedaan.

Het hele Covid-verhaal staat daarmee op wetenschappelijk drijfzand. Ook dit wordt door dr. Kaufman helder uitgelegd in deze video.

Wat voor het Covid-19-virus geldt, gaat ook op voor Sars, Ebola, HiV, HPV, pokken, enzovoort. Er bestaat tot nu toe hoegenaamd geen wetenschappelijk bewijs dat virussen ziekte kunnen veroorzaken.

De Duitse bioloog Stefan Lanka heeft een prijs van 100.000 euro uitgeloofd voor de eerste wetenschapper die spijkerhard aantoont dat het mazelenvirus daadwerkelijk bestaat. Tot nu toe is dit niemand gelukt.

In de de viedo hieronder licht hij zijn visie toe. Het is een selectie uit een opname van anderhalf uur.

Dat virussen besmettelijk zouden zijn is een aanname geweest die de farmaceutische industrie heel goed uitkwam. Het is de basis voor een hele reeks aan vaccins en antivirale producten die op de markt zijn gekomen (1).

Als virussen geen ziekteverwekkers zijn:
1) wat zijn het dan wel?
2) en wat is dan wel de oorzaak van ziekten?

Sommige wetenschappers, zoals Lanka, stellen dat wat we virussen noemen de kleinste bouwstenen zijn in een cel. Een soort minuscule bouwsteentjes in onze celbiologie. Ze zijn duizend keer kleiner dan een bacterie en van enorme waarde voor het instandhouden van ons organisme. Allesbehalve gevaarlijk dus.

Andere onderzoekers stellen dat wat wij virussen noemen de afvalproducten zijn van cellen die aan een of andere vorm van vergiftiging hebben blootgestaan. Ze worden ook aangeduid als exosomen. Het afweersysteem heeft zijn werk gedaan en de cel scheidt vervolgens ‘afvalstoffen’ af en de helpende exosomen werken dievervolgens weg. Dat is een opvatting die meer dan een eeuw geleden ook al door Rudolf Steiner naar voren is gebracht, zij het in andere bewoordingen.  Zie daarvoor de volgende uitleg van dr. Thomas Cowan:

Recent onderzoek van een groep Italiaanse wetenschappers lijkt deze visie te ondersteunen. Zij ontdekten dat 5G-straling (de vergiftigende oorzaak) in huidcellen een afweerreactie oproept waarbij ‘coronavirussen’ (het uitdrijvende gevolg) werden geproduceerd.

Beide richtingen (‘virussen zijn bouwstoffen’ en ‘virussen zijn opruimers’) delen de overtuiging dat ziekte het gevolg is van de een of andere vorm van vergiftiging. Dat kan komen door vaccinaties, elektromagnetische straling, verkeerde voeding (of ondervoeding), giftige gedachten, angsten (!) en toxische omgevingsinvloeden zoals de aanwezigheid van pesticiden in voedsel.

De vraag of virussen ziekte kunnen veroorzaken is een absolute sleutelkwestie.

Als dit namelijk NIET het geval is – en inmiddels wijst veel in deze richting – dan valt de vloer weg onder de hele Covid angstbolwerk van overheid, RIVM en media.

2. De coronacrisis is geen natuurverschijnsel, maar een geopolitieke operatie die tientallen jaren lang zorgvuldig is voorbereid

De huidige wankele maatschappelijke situatie is het topje van een ijsberg. Om te weten wat er werkelijk speelt – en wat er allemaal nog aankomt – moeten we deze ijsberg nader onderzoeken.

Een goed startpunt daarvoor is het Davos Manifest 2020 van het World Economic Forum. Dit document zet de principes uiteen van wat stakeholder capitalism wordt genoemd.

De redenering die wordt gevolgd is dat het kapitalisme op basis van aandeelhouderswaarde, zoals we dat in het Westen kennen, niet duurzaam is. Staatskapitalisme, zoals in China is evenmin duurzaam, aldus het document, omdat het corruptie inde hand werkt.

De derde weg is stakeholder capitalism. Daarin wordt de macht geconcentreerd in de handen van business leaders die daar dan wel bijzonder verantwoordelijk mee moeten omgaan, aldus het Forum. Ze moeten dus goed voor alle stakeholders zorgen.

Volgens de opstellers van het Davos Manifest 2020 is er geen alternatief voor deze derde weg. Maar uiteraard is dat er wel. Ze zien die alleen niet, omdat ze niet buiten het kapitalisme willen denken.

Het alternatief is namelijk: geen kapitalisme meer.

Daarvoor in de plaats kan een samenleving komen van vrije individuen, die vrije associaties met elkaar aangaan. Daarvoor is een nieuwe spirituele grondslag vereist. Bij stelling 5 ga ik hier verder op in.

De derde weg van het World Economic Forum is niet nieuw. Het is het model dat ook wel corporatisme wordt genoemd. Het is in Duitsland door de nazi’s, in Italië door Mussolini en in Spanje door Franco toegepast. De ideologische kern van deze stroming is fascistisch.

De voorbereidingen voor de hernieuwde overgang naar dit model gaan terug tot 1971 toen Klaus Schwab, de huidige voorzitter van de WEF er volgens eigen zeggen al voor pleitte in de aanloop naar de oprichting van de organisatie in 1973.

Inmiddels zijn er meer dan 160 internationale programma’s actief die worden aangestuurd door het World Economic Forum, allen onder de paraplu van de duurzame ontwikkeling. Deze programma’s laten de ijsberg in zijn volle omvang zien, althans het publiek zichtbare, openbare deel ervan.

De coronacrisis biedt ‘een unieke kans’ om deze ontwikkelingen te versnellen, verklaren de beleidsmakers uit Davos op hun website. Het leest als een verkapte bekentenis.

Dit geheel van beoogde transformaties wordt door hen de Vierde Industriële Revolutie genoemd. Gezien de parallel met de ontwikkelingen in Duitsland in de jaren ’30 zou je het ook als het Vierde Rijk kunnen betitelen, dus als de opvolger van Hitlers Derde Rijk.

Dat is waar de sustainable development agenda van de UN op afkoerst: op een donkerbruin Vierde Rijk.

3.

Lees verder bij de bron: transitieweb.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
smartHome emfRadiation 20170830 1024x573 1 1024x573 1

Microfoons die naar meer luisteren dan de gesproken opdrachten met Google

3387099451 9c2c174a1e b albert heijn

Walgelijk! Coronabonus AH niet naar vakkenvuller, wel naar de aandeelhouder