in ,

Animatie kinderfilm uit 2016 kondigde pandemie, verplichte vaccinaties en op je lichaam aangebrachte trackers aan

hedgehogs wereldwijde pandemie 02a
Screenshot

In de animatie/kinderfilm ‘Hedgehogs’ (ook bekend als ‘Spiny Life’) uit 2016 werd op bijna huiveringwekkend overeenkomstige wijze de corona pandemie uitgebeeld, compleet met de oorsprong in Azië en de invoering van mondkapjes, verplichte vaccinaties en op je lichaam aangebrachte trackers.

In de film blijkt het werkelijke doel een massale exterminatie – oftewel uitroeiing – van de virus verspreiders te zijn. ‘Het verbaast me dat je er zo lang over hebben gedaan om daar achter te komen,’ spot de kwade genius achter dit duivelse plan tegen de jonge wetenschapper die tot zijn schrik ontdekt waar hij al die tijd aan meegewerkt heeft.

Net als in Wuhan moeten mannen in ‘hazmat’ pakken een hele stad besproeien met desinfecterende middelen, omdat daar een virus is uitgebroken. Er breekt paniek uit, en mensen zetten onmiddellijk mondkapjes op.

De hedgehog ‘ster’ van de animatiefilm moet op zeker moment medisch worden onderzocht, en mag alleen met een ‘bewijs van gezondheid’ weer in de samenleving terugkeren.

Trackers en anderhalve meter afstand

De ‘geïnfecteerde’ dieren uit Azië, die het virus verspreiden, worden tevens van een GPS locator/tracker voorzien, wat erg doet denken aan de huidige corona-apps, maar ook aan de reeds bestaande technologie om dit soort trackers gelijktijdig met een vaccin en/of een ‘quantum dot tattoo’ in je lichaam te spuiten. In de film kan de locatie van de dieren in real time tot op 1 inch (ca. 2 1/2 cm.) nauwkeurig worden bepaald.

In werkelijkheid zou de technologie nog niet zover zijn, en zou een minimale afstand van anderhalve meter nodig zijn. Die anderhalve meter kan weer worden opgeheven zodra 5G is ingevoerd. Dan staat er op de hoek van iedere straat een antenne, en kan ieders positie en beweging tot op de centimeter nauwkeurig worden vastgelegd en gecontroleerd.

De goedaardig uitziende arts die in de film aan het hoofd van het programma staat, en beweert dat hij de ‘besmette’ dieren naar ‘opvangcentra’ wil laten brengen om ze te ‘beschermen’, laat op zeker moment zijn masker zakken. Als hij twee van zijn medewerkers opdracht geeft om ‘Operatie Bye-Bye’ in gang te zetten, vraagt een van hen: ‘Is Operatie Bye-Bye die ene met snoepjes, of die met exterminatie?’

De jonge wetenschapper die hem heeft geholpen het hele systeem op te zetten, reageert verbijsterd: ‘Uitroeien?! Dus u heeft de hele tijd tegen mij gelogen? Waarom zou u zoiets doen?’

Voor het ‘algemene belang’ naar vernietigingskampen?

‘Je hebt me door,’ spot zijn baas. ‘Ik was eerlijk gezegd verrast dat je daar zo lang over hebt gedaan. Het is ziekte dragend ongedierte. Voor het algemeen belang moeten ze worden uitgeroeid.’

Aan het einde van de film wordt …..

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
53e0d54a4f52ae14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85254794f7d2f72d4914e 640 corona app

Overheid en ICT: Kwetsbaarheden ontdekt in broncode CoronaMelder

Eisenhower DUMB ProjectPaperclip FourthReich Q

Het Q-team begon al een halve eeuw geleden met hun plan