in , ,

Anonymous gaat de wereld wakker schudden

6934233521 ff46352458 anonymous1

 

Alhoewel er iedere dag meer mensen wakker worden, gaat het simpelweg niet snel genoeg.

Uit alles blijkt dat de Endgame voor de totale wereldoverheersing is begonnen en als wij dit laten gebeuren dan zijn de overlevenden en de na hen volgende generaties niets meer dan slaven.

Voor veel mensen is de waarheid en het wakker worden een “inconvenient truth”. Eigenlijk willen ze liever gewoon niet teveel weten want dat zou hun bestaande leventje verstoren.

Het probleem is natuurlijk dat wanneer je eenmaal begint te ontwaken je steeds meer dingen gaat zien die niet kloppen in onze wereld en er nooit meer een weg terug is naar de tijd dat je nog met oogkleppen op liep.

Het ironische is dat mensen die straks slachtoffer zullen worden, zelf de sleutel in handen hebben om dit alles op het laatste moment te voorkomen.

Voor de mensheid is het nu of nooit. Doe mee en verspreid de waarheid waar mogelijk. Je achterkleinkinderen zullen je dankbaar zijn.

Lees verder via Niburu.

 

En op deze manier werkt TPTB:

https://www.youtube.com/watch?v=qAJT77FSvxs

 

Foto via raincoaster cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5060379296 a81e26a692 rutte1

Rutte en Dijsselbloem wisten al sinds Mei van de 642 miljoen Europese naheffing

12149928834 a758150a1b daklozen1

Nieuw fenomeen: daklozenopvang voor hoger opgeleiden