in ,

Autisme explodeert in Azië na de introductie van westerse vaccins

5115654021 46109189b0 vaccin

Westerse farmaceutische bedrijven hebben zich de afgelopen jaren in Azië gevestigd en hebben daar vaccinatieprogramma's geïntroduceerd, en verrassend, de niveau's zijn gestegen.

Thanhniennews.com meldt:

De Saigon Tiep Thi krant citeerde woensdag een studie van The National Hospital of Pediatrics als te zeggen dat het aantal kinderen met de diagnose autisme bij de Fysiotherapie afdeling van het in Hanoi gevestigde ziekenhuis in 2007 al 50 keer hoger was dan in 2000. Korea is een ander land waar autisme niveau's zijn gestegen sinds de invoering van vaccinatieprogramma's. Autisme niveau's zijn zo hoog als 1:38.

Autismsupportnetwork.com meldt:

Deze studie is een verder bewijs dat autisme culturele, geografische en etnische grenzen overstijgt en dat autisme een belangrijke wereldwijde reden voor bezorgdheid is voor de , niet beperkt tot de

De volgende video's zijn van artsen die besloten om hun eigen onderzoek op vaccinaties te doen en besloten om zich tegen hen uit te spreken.

Dr. Suzanne Humphries

video is verwijderd

 

Lees verder via: World Unity

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
13843116383 726a6241a6 welcome to eu

Voor wie het nog niet door had: Zie hier het ware tirannieke gezicht van Europa!

RZ14Wieden

Natuurmonumenten heft straks entreegeld voor grond die ze van de Staat kregen