in

Voor wie het nog niet door had: Zie hier het ware tirannieke gezicht van Europa!

Europa is geen , het is een verkapte dictatuur, hoewel verkapt… Met de laatste acties van dit technocratische tuig is het eigenlijk open en bloot.

Was het de afgelopen dagen al wel vrij duidelijk te zien dat deze volksverlakkers alle sop alles zetten om de huidige Griekse regering ten val te brengen, deden ze dat nog enigszins verdekt, maar later gaven de zogeheten “officials”dit gewoon regelrecht toe. Tsipras moet vallen en worden vervangen door een legertje technocraten bij voorkeur uit de Goldman sucks stal.

Het toppunt kwam echter vandaag naarbuiten en dat nog niet eens via de alternatieve media, maar gewoon via nu.nl, wat wist te melden dat de Eurolanden het IMF-rapport over Griekenland hebben getracht te blokkeren, omdat de inhoud hen niet welgevallig was. Daarin wordt namelijk gesteld dat om de schuldenlast van Griekenland dragelijk te maken, het land de komende drie jaar nog zeker 36 miljard nodig heeft. Ook zou het land geholpen zijn met minder strengere voorwaarden voor uitstaande leningen. De totale financieringsbehoefte van Griekenland schatte het IMF voor de periode oktober 2015 tot en met eind 2018 op 50 miljard euro.

Tja, was dat niet precies wat Tsipras en Varoufakis al die tijd (zo’n zes maanden lang) hebben beweerd? Tja, dat kan je natuurlijk als rechtgeaarde Brusselse diictator niet hebben he? Dan ga je pogen de boel te blokkeren.

Uiteraard hebben ze nog wel meer bekokstoofd, want de huidige ellende waar de Grieken in zitten is ook door deze Eurocraten bewerkstelligd, want zelfs een kleuter kan zien aankomen dat een land dat bezwijkt onder schulden niet kan worden gered met nog meer schulden. Wat zei Einstein ook alweer over wat “Insanity” was?

Ik zal het u nog sterker vertellen: Met al het belastinggeld wat die kant is opgegaan, kan ik met zekerheid stellen dat Griekenland nooit is gered, en dat het ook nooit de bedoeling was deze te redden. De Franse, Duitse en Nederlandse banken, die zijn gered want met de centen is simpelweg tijd gekocht zodat deze banken zich konden terugtrekken uit Griekenland. Nu dat is gelukt en Griekenland destijds werd gedwongen deze woekerleningen te gebruiken om deze banken van een verkapte bail out te voorzien rest slechts nog ordinair plunderen en dat is exact wat ze pogen te doen.

Met bovenstaande in het achterhoofd mag ik hopen dat enig Eurofiel nu ook wel een beetje wakker begint te worden en gaat zien wat een rottende poel van corruptie en verderf Europa werkelijk is. Letterlijk iedereen in de zogeheten “Eurozone” moet zich schamen Europeaan te zijn, want dat betekend dat wij allemaal bovenstaande toelaten. For evil to succeed it only takes good men doing nothing. En daar zijn we met z’n allen wel erg goed in geworden. Uiteraard is op de barricaden gaan tegen Zwarte Piet ook van een heel andere orde en vele malen belangrijker…

Een lichtpuntje voor wat betreft die discussie is dat hij binnenkort niet meer aan de orde is. Dan zijn we allemaal slaven in de verenigde slavenstaten van Europa

Lees verder via: Urubin


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Meer dan 260.000 Oostenrijkers tekenen petitie over exit uit de EU

Autisme explodeert in Azië na de introductie van westerse vaccins