in ,

BAM! Gewoon omdat het kan: ABN Amro en Rabobank verhogen kosten bankieren

De klanten van ABN Amro en Rabobank zijn volgend jaar meer kwijt aan bankieren. De kosten gaan bij deze twee gemiddeld met 5 procent omhoog. De Consumentenbond eist ‘een acceptabele verklaring’. , SNS en de RegioBank zeggen de tarieven in 2015 niet te verhogen.

Terwijl klanten amper nog gratis papieren afschriften krijgen en het meeste online zelf regelen, wordt het betaalpakket bij de twee grote banken toch weer duurder.

Volgens ABN Amro is die verhoging nodig om te kunnen blijven investeren in nieuwe diensten en producten, zoals het mobiel betalen. ‘En we moeten ook investeren in de veiligheid van het bankieren. Daarnaast is er nieuwe Europese wet- en regelgeving gekomen rond het betalingsverkeer: de iban en sepa,’ aldus Karin de Vries namens ABN Amro.

De Rabobank geeft ook investeringen op als reden voor de tariefsverhoging. ‘We willen onze dienstverlening op en de blijven vernieuwen. Steeds meer services kunnen 7×24 uur online geregeld worden,’ aldus Kees Nanninga van de Rabo.

Lees verder via AD.nl.

 

Foto via DdR`


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
6 jaren geleden

gaan we weer een andere bank kiezen, in de tussen tijd kunnen de andere banken natuurlijk niet achterblijven, en verhogen ze ook de kosten!!!! bilderberg op zijn smalst, bah, en zo te zien zijn er geen eerlijke banken meer , over die ook nog eens geld willen steken in sociaal mooie projecten, mijn eigen project ( facebook/rustig water), kan ik nergens gefinancierd krijgen, wij willen gaan varen met lang durig chronisch zieken en invaliden, ca. 4/6 mensen aan boord van een oud vrachtschip, we willen idie nooit uit huis komen een mooie tijd geven ,gezelligheid en gelijk tijdig kijken of hun thuis situatie verbeterd kan worden,, elk jaar herhalen en zo zien deze mensen elk jaar een mooie vakantie tegemoet, jammer,niet een cent te krijgen!!!!

Thuiswonende dementerende vaak vastgebonden en met dwang verzorgd

De meest winstgevende hoax van onze corrupte wereldleiders!