in

Bangmaak klimaat-rapport VN: voedseltekort dreigt door verwoestijning

Wees bang, in de ban van de klimaathoax en houdt uw mond

pcdazero / Pixabay

Een wereldwijd voedseltekort dreigt tussen 2050 en 2100 als we de klimaatverandering niet in toom weten te houden, dat staat in het klimaatrapport van de dat vandaag wordt gepresenteerd.

In het rapport wordt de relatie tussen klimaatverandering, landgebruik en voedselzekerheid onderzocht en uitgelegd.

Door menselijk toedoen is er onder andere sprake van toenemende verwoestijning. Sinds 1961 is de grond wereldwijd telkens een procent droger geworden. Dit heeft grote gevolgen voor de landbouw en biodiversiteit.

Woestijngrond is namelijk niet geschikt voor bebossing en landbouw. Bomen en planten zijn namelijk nodig om CO2 op te vangen. Dit zorgt voor een versterkend effect op de klimaatverandering.

Tromgeroffel en tada..

Er zijn nog veel meer ingrijpende maatregelen nodig om klimaatverandering tegen te gaan, concluderen de onderzoekers. Voorbeelden zijn vermindering van het gebruik van fossiele brandstoffen en het terugdringen…

Lees verder bij de bron: AD.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wordt Wakker
1 jaar geleden

Het is waanzinnig knap dat de VN zo lang vooruit kan kijken en alvast Agenda 21 en Agenda 2030 heeft opgesteld om de wereldbevolking terug te brengen naar 500 miljoen. En dat alles om de aarde zogenaamd te redden. Probleem is alleen dat de VN een malafide organisatie is.

De VN is alvast begonnen met chemtrails, geoengineering, genetisch gemanipuleerd voedsel, massa immigratie, 5G, extreem doorvoeren duurzame energie wat economisch en technisch krankzinnig is, krankzinnig beleid zoals CO2 onzin etc.

Mijn dringend advies: als we de aarde willen redden moeten we zo snel mogelijk af van deze VN die niets anders is dan een door de CIA gefinancierde partij en van hetzelfde niveau als IMF, BIS, Wereldbank, EU. Kortom wereldwijde maffia.

Wordt wakker mensen.

Onderzoek: Volgens de EU maakt u zich het meeste druk om milieu en immigratie

Alweer een FAIL!!! Politie stuurt sms met link naar pornowebsite