in , , , , , , , , , , , , ,

De reorganisatie van de wereld op alle niveaus, WEF-toekomstvideo’s: een reis rond de dappere nieuwe wereld in 80 seconden

nieuwe wereld orde grote rese agenda 2030paus 464x300 1
via Xandernieuws.net

Koeien die dankzij tabletten geen methaan meer boeren, zeesterren uit de reageerbuis tegen klimaatverandering, drones voor herbebossing in Afrika, enzymen uit menselijk bloed om beton te stabiliseren – en koude douches en stinken voor het milieu: de nieuwste ideeën van het World Economic Forum (WEF) zijn bizar.

  • WEF hield onlangs een geheime top in Zwitserland – en heeft sindsdien dreigende nieuwe korte video’s gepubliceerd
  • Nieuwe mRNA-vaccinaties tegen verschillende ziektes en zelfherstellend beton met enzymen uit menselijk bloed
  • Met feelgoodvideo’s moeten surveillance, kunstmatige voeding en totale renovatie smakelijk worden gemaakt

Feelgoodvideo’s voor het leven na de “Great Reset”

Dat de plannen van de stichting voor ‘Great Reset’-architect Klaus Schwab nu dagelijks de wenkbrauwen doen fronsen, heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat het WEF van 20-23 uur zal plaatsvinden. September, in de schaduw van de Algemene Vergadering van de VN, hield stilletjes een top over “duurzaamheid” in Genève. 

Naast de langlopende kwestie van “klimaat”, bespraken ze ook de transformatie van het wereldwijde belastingstelsel en het creëren van nieuwe “legale” migratieroutes.

Centraal staat de reorganisatie van de wereld op alle niveaus, totdat mensen zonder bezittingen en volgepompt met pillen hun vlees uit het laboratorium opeten in hypertechnische, digitaal genetwerkte ‘slimme steden’. 

Het ene of het andere idee wordt vervolgens in korte en humoristische feelgoodvideo’s op Twitter gepubliceerd en de burgers denken inspraak te hebben in de herinrichting van de wereld.

In ontwikkelingslanden, waar de ‘Smart City’ misschien nog een eindje weg is, begint men echter met ‘klimaatvriendelijke’ huizen gemaakt van de 3D-printer. Wie heeft er baat bij dit bedrijfsidee ? Een kleine tip: de boeren in Afrika waarschijnlijk niet.

Stinken voor het klimaat, koeien mogen niet meer boeren

In de vorige week werd aanbevolen dat de toekomstige proefpersoon de broek slechts één keer per maand zou wassen om het klimaat niet te vervuilen – meldde Wochenblick .

https://twitter.com/wef/status/1442851674117263363

De volgende dag vroegen ze een product aan bij een Nederlands chemiebedrijf dat ooit de voedingssupplementendivisie had overgenomen van de farmaceutische gigant Roche. Het moet ertoe leiden dat koeien in de toekomst niet meer boeren en methaan laten scheten. 

Dit moet de landbouw klimaatvriendelijk maken, maar ook economisch afhankelijk.

https://twitter.com/wef/status/1442881860254806017

Meer “vrijwillige” geninjecties

Bovendien promootte het WEF de op handen zijnde menselijke pogingen van de vaccingigant Moderna om een ​​op genen gebaseerd vaccin tegen hiv te maken met behulp van mRNA-technologie na Corona. 

Het WEF stelt meteen de centrale vraag: “Welke andere ziekten zou mRNA-technologie kunnen voorkomen?” Er moet binnenkort een “vrijwillige” geninjectie zijn tegen elke kwaal …

https://twitter.com/wef/status/1442519464470265860

Kunstmatige voedingsmiddelen uit het laboratorium

Wanneer je God kunt spelen, staat het WEF in brand. Ze zijn tegenwoordig ook lovend over projecten die specifiek genetisch gemodificeerde zeesterren en koralen kweken in laboratoria om het ecosysteem in de oceaan te ‘stabiliseren’.

Je wilt zee-egels nemen en hun ingewanden gebruiken als delicatesse om sushi te maken. Is dat slechts een luchtspiegeling? Want tegelijkertijd werken WEF, Bill Gates & Co. aan kunstvlees dat ooit de wereld zal voeden.

https://twitter.com/wef/status/1444542764247654403

Rooskleurige vooruitzichten voor de “nieuwe persoon” in de “Great Reset”-wereld – en niet alleen voor mensen. Want in deze nieuwe, mooie wereld zouden uw huisdieren idealiter ook voedsel moeten krijgen dat in het laboratorium is gemaakt.

https://twitter.com/wef/status/1445750902774583297

Andere dreigende WEF-video’s roepen vragen op

Naast de genoemde voorbeelden zetten ook andere ideeën de kritische toeschouwer aan het denken. Zo adverteren ze een “zelfherstellend beton”.

De basis van dit nieuwe wondermiddel voor de bouw? Een enzym gemaakt van menselijk bloed.

https://twitter.com/wef/status/1442579891610800131

Ze willen ook intelligente drones gebruiken in alle uithoeken van de wereld – zogenaamd om de planeet te redden. Maar we weten ook waar deze tijdens de Corona-crisis nog meer voor werden gebruikt. Bijvoorbeeld om “corona-zondaars” op te sporen die lockdowns negeren. 

Dat drones geschikt zijn voor surveillance is niets nieuws. Het communistische China vermomde ze zelfs als duiven . Moeten mensen dan binnenkort de volledige controle over het argument van ‘ontwikkelingshulp’ verkocht krijgen?

Lees verder bij de bron: Wochenblick

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
wereld slavernij.vaccinaties 02a 500x300 1

Door nieuwszender opgenomen gesprek ministers Israël bevestigt kwaadaardige intenties Covid vaccinaties

Hourglass Vaccine Coronavirus  - geralt / Pixabay

Nederlandse begrafenisondernemer stelt onschuldige vraag: Waarom zien de lichamen er de laatste tijd zo vreemd uit?