in , , , ,

Bedrog: Wolk met radioactief jodium in omringende landen maar niet in Nederland??

6891372851 bfcfe2cb13 radioactive cloud

Radioactief jodium in de lucht van Europa

. Maar volgens de Nederlandse staat niet in Nederland, maar wel in alle omringende landen

De oorsprong van het radioactief jodium is volgens de overheid ‘onverklaard’. Radioactief materiaal komt uiteraard niet uit het niets, het komt uit kernreactoren. En het is toch stiekem wel al verklaard?

Er worden weer vreemde spelletjes gespeeld met reactoren. Het nieuws uit Fukushima is dat er ons nu letterlijk een nachtmerrie staat te wachten. Waarom ‘we’ deze dingen überhaupt nog bouwen en gebruiken is een compleet raadsel voor elk zelfstandig nadenkend mens.

Lekkende reactoren, eerder standaard dan afwijking lijkt het. Wanneer al de externaliteiten, schade en opruimkosten verrekend zouden worden per kilowatt zou deze energie compleet en volledig onbetaalbaar zijn.

Zelfs de reactor om de hoek in België bevat scheuren van vele centimeters. En waarom heeft men precies een voorliefde om kernreactoren te bouwenprecies op breuklijnen!?

Vergeet niet: deze mensen doen uitgebreid onderzoek voor het bouwen van deze reactoren.

En wat frappant toch weer dat het Oekraïne-verdrag werd opgesteld door het Europese Agentschap voor Atoomenergie! Dat zegt toch weer een boel over de Europese samenwerking, niet?

Men heeft het uiteraard niet over de bevolking maar over de samenwerking tussen (gezien de lekkage) duidelijk misdragende energie multinationals. De EU Energie Unie.

Lees de rest verder bij de Bron: Lang Leve Europa!

Photo by roberthuffstutter cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
VVD Rutte keihard liegen e1459327525143

Het weggestemde Oekraine-verdrag werd gewoon onveranderd doorgedrukt ZONDER aanpassing

uiteuropa screenshot

Week 8 van 2017: EU, immigratie, criminaliteit en “kritische geluiden” op TV