in , , , ,

Week 8 van 2017: EU, immigratie, criminaliteit en “kritische geluiden” op TV

Een interessant betoog over immigratie en criminaliteit. Oordeel zelf:

Betreft informatie uit deze video. Dit zijn cijfers uit 2015, niet 2016 toen de juist nog significant toe nam. En weet daarbij dat de politie namens het COA en in opdracht van de overheid de bevolking adviseert vooral geen aangifte te doen als het criminaliteit van mensen “met migratieachtergrond” betreft. Oordeel verder zelf over de juistheid van resultaten en de getrokken conclusies. Herinner: de EU dringt ons bewust migratie op.

Ander nieuws

Zowaar kritische geluiden op TV

Op de afsprong nog iets positiefs. Er was zowaar een half uur een kritisch geluid op de staatstelevisie. De docu-serie ‘Uit Europa' is gestart. En potdorie, bevestigt dit toch even mooi de regel. Hier is zowaar een keer een kritisch geluid over de EU. En het was glorieus. Een aanrader voor een ieder. Ik vraag me af hoe deze serie ooit de goedkeuring van het hoger management heeft gekregen.

Uiteraard was het niet allemaal even geweldig. Er wordt netjes gezegd ‘Uit ', terwijl men natuurlijk bedoelt ‘Uit de EU'. Herinner: Europa is het continent, de EU is de ongewenste en democratisch weggestemde opgelegde bestuursorganisatie. Los van het schuiven van tectonische platen, kan je als land Europa nooit verlaten. De EU echter des te meer! En dat is nu slechts een kwestie van tijd geworden.

Daarbij kwam in ‘Uit Europa' een Hongaar aan het aan woord, kritisch over de EU en over immigratie. Uiteraard moest de beste man direct daarna als barbaar worden geprofileerd door het slachten van een varken in beeld te brengen. Waarom!? Kritiek mag kennelijk ook niet in ‘Uit Europa'. Anders dan dat, wat een goede geluiden. En: hoe node gemist.

Ander interessant TV materiaal is wellicht de Tegenlicht aflevering ‘Uitdagers van de democratie.‘ De Tegenlicht aflevering ‘Eurotopia‘ kan ik niet aanbevelen, bevat voornamelijk weer de bekende propaganda. Hier is iemand die zogezegd ‘out of the box' denkt en besluit dat de oplossing voor de EU problematiek is dat er meer macht naar de EU moet: Een Europese Republiek. Ofwel de Federale EU precies zoals die ons reeds opgedrongen wordt. Noemt zichzelf dan filosoof en historica… Eén en al misleiding uiteraard, vreemd foutje van VPRO's Tegenlicht.

De Afsprong

Het was met het democratisch weggestemde maar toch gekregen Oekraine-verdrag, het geheimhoudingsverzoek van Rutte, de nucleaire lekkages, de 111 miljard euro aan uitstaande Zuidelijke schulden, de vele verkiezingstijd leugens en de eis aan het VK voor 60 miljard euro losgeld door Keizer Juncker helaas weer een slechte week voor de bevolking. En dat gaat zo maar door en door. Het houdt niet op. Niet vanzelf. Stem dus anders! Kijk bijvoorbeeld eens naar Forum voor Democratie, de Piratenpartij, VNL, GeenPeil en de overige nieuwe partijen. Op 15 maart krijgt u een kans het tij te keren, misschien wel de laatste.

Geniet nog even van Nigel Farage op bezoek bij de Conservative Political Action Convention, dan ben ik in ieder geval weer benieuwd welk een poppenkast ons de komende week weer wordt voorgehouden. Tot dan: blijf nuchter, ontloop de psychose en doorzie het spel.

Lees de rest verder bij de Bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bedrog: Wolk met radioactief jodium in omringende landen maar niet in Nederland??

De cashloze samenleving is in Zweden bijna een feit, Nederland volgt?