in ,

Beenmergtransplantatie veranderd DNA, je bent jezelf niet meer

De medische wetenschap is te vergelijken met want in beide gevallen doen ze dingen waarvan ze de gevolgen niet goed hebben ingeschat…. of juist wel.

Net zoals men beweert dat 5G veilig is, zo beweert men ook dat je zonder problemen een beenmergtransplantatie kunt ondergaan.

Het volgende verhaal is eigenlijk meer dan schokkend, want het heeft waarschijnlijk meer dan verregaande consequenties.

Chris Long uit de plaats Reno in de Amerikaanse staat Nevada lijdt aan leukemie en op advies van zijn artsen onderging hij een beenmergtransplantatie. Echter, drie maanden later ontdekte men dat het DNA van Chris Long was veranderd. Volgens het DNA was Chris Long niet langer Chris Long, maar een soort mix van de originele Chris Long en de van het beenmerg, een man afkomstig uit .

xxx

In eerste instantie werd alleen de DNA verandering in het bloed waargenomen, maar na 4 jaar bleek dat ook delen van zijn tong, wangen en lippen het DNA van zijn donor bevatten. De enige lichaamsdelen die nog helemaal origineel waren, waren de rest van zijn hoofd en borsthaar.

Echter, wat helemaal schokkend was, was dat zijn zaad volledig bestond uit het DNA van zijn donor. Dit betekent uiteraard dat als hij kinderen zou verwekken deze biologisch gezien kinderen van zijn donor zouden zijn, omdat dit het DNA is dat wordt doorgegeven.

In feite is het omhulsel nog de originele Chris Long, maar de werkelijke persoon is intern voor een groot deel vervangen door iemand anders. Chris werkt op het lokale politiebureau bij de sheriff van Washoe County en zijn collega’s vinden het maar een bizarre gedachte dat de originele Chris is …

Lees verder bij de bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De CO2 hysterie

EU Green Deal: olietanker met een groen kleurtje?