in , , ,

De CO2 hysterie

Belangengroep heeft gelijk gekregen van de Hoge Raad: moet meer doen aan de CO2 reductie.

De gaat vrolijk door, dus er moet wat anders gebeuren.

Wij hebben wel een oplossing onder het motto: “De vervuiler betaalt.” Het kabinet kan aan de slag, om te beginnen een belrondje te maken langs de uitgebreide vrindenkring van zijn Overbodigheid en zijn moeder, die de zaken waarneemt. De lijst die we hebben gevonden kunnen ze het best van boven naar beneden afwerken.

De instantie die we nog missen is “Urgenda”. Deze club kan rechtszaken tegen de vervuilers aanspannen, zodat ook bij ongunstige wind ons land beschermd wordt tegen het koolzuurgas.

Hier de bellijst op basis van de footprint dan deze grootvervuilers:

In totaal is er dus in ruim een halve eeuw 480 miljard ton CO2 door deze Top-20 de lucht in gepompt.

Nu wil men dus, dat wij in de toekomst CO2 belasting moeten gaan betalen, omdat genoemde bedrijven dit in de afgelopen 50 jaar hebben geproduceerd. Het is weer een absurde redenatie.

Als meneer Rutte samen met zijn chef de …

Lees verder bij de bron: HERSTEL DE REPUBLIEK


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jeroen H
1 jaar geleden

Postcode loterij
Doneert gelden aan Urgenda?!!!!!
Verdacht

Stop met de postcodeloterij!!

Wilma
1 jaar geleden

We zijn slaven van de elite en dat wordt alleen maar erger als we niet in opstand komen

Burgers worden bang gemaakt met totale onzin.
1 jaar geleden

Het is in en intriest dat politiek links georiënteerde mensen die niet meer willen dan dat het milieu zo veel als mogelijk wordt gespaard niet doorhebben dat ze belazerd worden door kwaadwillende partijen.
Die kwaadwillende partijen willen namelijk dat burgers ongerust worden en hard roepen om de aarde te redden. En vervolgens wordt een pakket maatregelen even besloten die niets minder is dan de financiële ondergang.
Want water is er aan de hand:
1. Er is geen CO2 probleem om de eenvoudige reden dat er vrijwel geen CO2 in lucht zit (400 ppm) en omdat bomen en planten CO2 nodig hebben voor hun groei.
2. Het uitfaseren van aardgas door de NL regering is heel erg dom omdat er nog geen alternatief is. Windmolens en zonne-energie leveren tot nu toe rond de 3 % van de elektriciteitsvraag. En dat getal gaat de komende jaren zeker niet geen 50 % worden. Elektriciteit gebruiken om warmte te produceren doe je alleen als elektriciteit heel goedkoop te maken is en er heel veel van is. Bovendien verlies je zomaar 60 % van de energie omdat elektriciteit slechts met een rendement van ongeveer 40 % kan worden opgewekt.
En zonder aardgas centrales en kolencentrales wordt dat helemaal moeilijk. Wat wel kan is kernenergie – maar die optie wordt uitgesloten. Een warmtepomp werkt in Nederland alleen efficiënt als gebruik wordt gemaakt van restwarmte. En dat is erg duur. Vroeg of laat moet de regering met de billen bloot met de boodschap dat ze een heel grote fout hebben gemaakt. Alleen zullen ze tegen die tijd zaken wel anders verwoorden …
3. Omdat de temperatuur op aarde eerder de neiging heeft om te dalen hebben de “schoften achter de schermen” bedacht dat er een andere onheilsboodschap moest worden gevonden en dat was stikstof.
Op zich is de naam al heel vreemd want er zit 80 % stikstof in de lucht. Maar dat wordt kennelijk niet bedoeld.
Er bestaan 2 kleinere stikstof gerelateerde problemen en dat zijn NOx en NH3. Twee volledige verschillende gassen die zeer beperkt schadelijk zijn en waar meer dan voldoende aandacht voor bestaat in Nederland.
NH3, een meststof, komt vrij bij het uitrijden van mest op het land. En daar komt inderdaad wat NH3 (ammoniak) in de lucht. Vandaar dat mest tegenwoordig in de grond wordt geïnjecteerd (dus minder in de lucht). Ernstig? Helemaal niet !!!! Reden tot paniek en bouwverbod? Totaal niet !!!! Boeren hebben voor 100 % gelijk. Verandering van de kwaliteit van de grond? Flauwekul: Nederland is door de mensen aan het water onttrokken. Er is niets natuurlijks aan het originele percentage meststof.
En dan de NOx. Komt vrij bij verbranding in motoren waar bij hoge verbrandingstemperatuur een heel klein beetje van de stikstof omgezet wordt tot NO en NO2. Vooral bij benzinemotoren. Kan met speciale katalysator worden opgelost maar is eigenlijk niet nodig. Bij windstil weer en in grote steden kan lokaal de concentratie wat hoog worden. Blijkt evenwel dat de norm extreem laag is gekozen. Gezondsheidsproblemen bij NOx zijn niet bekend (quote van Duitse specialist arts). Soms wordt opgeroepen de auto te laten staan. Dat is bijna nooit. Vandaar dat Gemeenten er voor zorgen dat de wegen in grote steden verstandig worden aangelegd.
Reden voor paniek en de snelheid op grote wegen verlagen? Verlagen snelheid op grote wegen is totaal waanzin omdat de concentratie NOx op grote wegen zeer laag is. Je vraagt je werkelijk af wie dit bedenkt.

Je vraagt je af wie die “schoften achter de schermen” zijn die bewust proberen een land te ontwrichten om landen zover financieel kapot te maken dat de banken en grote corporaties de landen via een coup overnemen omdat de landen hun schulden aan de banken niet meer kunnen betalen. Sprookjes? Was het maar zo. In de VS is precies datgene gaande wat de democraten proberen uit te lokken. Dus al die links stemmers: de schoften achter de schermen hebben geen ander doel om de boel kapot te maken en een communistische staat te vormen. Denk na en zoek uit wat er werkelijk aan de hand is en wees voorzichtig met het afwijzen van technologieën die niet zo slecht zijn als beweerd wordt.
Een Frans TImmermans spreekt Frans en Engels en Duits, maar daar houdt zijn kennis wel volledig op !!!!
Deze man is een schande in de functie die hij bekleedt. En hoe kan het dat NL hem heeft afgevaardigd?

Het is noodzakelijk dat het handelen van de Nederlandse regering aan een grondig onderzoek wordt onderworpen !! Rutte is zeer slecht bezig.
Vervolgens blijkt dat de overheid en de regering geen enkele kennis in huis hebben zodat zij met verstand over zaken kunnen praten. Het zou heel verstandig zijn als de regeringspartijen een flink aantal ervaren technisch specialisten afvaardigen zodat de regering beter weet waarover zij praat en belangrijke besluiten neemt.

Nexit is pure winst

Beenmergtransplantatie veranderd DNA, je bent jezelf niet meer