in , ,

Psychiaters verzinnen nieuwe stress stoornis om massale hartschade door vaccinaties te verklaren

social media meme covid 19 sars 2 paniek
via xandernieuws.net

Hèèèèèlp!!! Een virus met een overlevingskans van maar 99,85%!!! We gaan allemaal doooood!!!

—————————————————————————————————————————————–

De echte mentale stoornis? Een blind geloof in de overheid, media en deze genmanipulatie injecties

—————————————————————————————————————————————–

PPSD: Post-Pandemic Stress Disorder. Zo heet de nieuwe psychiatrische stoornis die in overijl is bedacht om het steeds groter aantal worden jonge(re) mensen te verklaren dat na ‘gevaccineerd’ te zijn met een hartaandoening ter aarde stort.

PPSD, omdat het zo ‘logisch’ is dat de ‘stress van de pandemie’ jongere mensen en zelfs gezonde sporters teveel wordt, niet zelden als ze op het veld staan. PPSD, omdat het nooit en te nimmer aan de onaantastbaar en heilig verklaarde Covid injecties mag liggen, hoeveel schade en slachtoffers die ook veroorzaken.

Al 32.000 officiële vaxdoden in de EU en zo’n 1,4 miljoen mensen met ernstige (/permanente) gezondheidsschade, maar nog steeds beweren politici en veel anderen met droge ogen dat ‘het niet DOOR maar NA de vaccinaties gebeurde.’

Een auto rijdt u op de fiets omver, en u loopt een hoofdwond op omdat u tegen de stoeprand valt. Logica anno 2021?: Niet de automobilist krijgt er de schuld van dat u in het ziekenhuis bent beland, maar de stoeprand. Want tja, u liep de hoofdwond immers NA de aanrijding op.

Geen bijwerkingen, maar ‘stress’

Myocarditis, pericarditis, bloedpropjes, trombose, hersenbloedingen, hartaanvallen, vaataandoeningen, hevige (hoofd)pijn – het zijn maar een paar van de vele tientallen pagina’s in beslag nemende lijsten met bijwerkingen van de valselijk als ‘vaccins’ aan de man (en vrouw en kind) gebrachte Covid genmanipulatie injecties.

Nu willen ‘experts’ en (omgekochte en/of gechanteerde) systeemartsen zoals dr. Tahir Hussain (2) dat u gaat geloven dat het allemaal door stress komt, dat de oorzaak ‘in uw hoofd’ zit.

De Britse The Evening Standard haalde twee artsen uit Londen aan die beweren dat de ruim 300.000 (!!) volledig gevaccineerde Britten die een hartaandoening hebben gekregen na hun Covid injecties aan PPSD lijden. ‘Het effect van PPSD kan resulteren in een stijging van 4,5% van het aantal cardiovasculaire gevallen, waarbij 30 tot 45 jarigen het grootste risico lopen,’ aldus de krant.

Werkelijke oorzaken mogen niet worden genoemd

Volgens Mark Rayner, voormalige senior psychologisch therapeut bij de NHS (National Health Service) en tevens oprichter van EASE Wellbeing CIC, lijden al 3 miljoen Britten aan PPSD, zogenaamd vanwege de stress en angst die zou worden veroorzaakt door corona / Covid-19.

‘PPSD is op enorme schaal een heel serieus probleem… Een van de grootste bijkomende schades is het gevolg dat het op de gezondheid van het hart kan hebben.’ (1)

Er wordt natuurlijk geen melding van gemaakt dat de werkelijke oorzaak van de fors toegenomen angst en stress de ontwrichtende Covid maatregelen zijn, zoals lockdowns, mondkapjes, vrijheidsbeperkingen, Apartheid maatregelen en niet te vergeten de door de media aangewakkerde onterechte paniek voor wat statistisch niets meer dan een mild griepvirus is.

En wat al helemáál niet als oorzaak van de hartaandoeningen mag worden genoemd zijn natuurlijk de injecties zelf.

De echte mentale stoornis: een blind geloof in de overheid, media en injecties

Het verzinnen van PPSD om de enorme schade door de ‘vaccinaties’ weg te redeneren is zó doorzichtig, dat in normalere tijden daar slechts weinigen in zouden trappen.

Maar we hebben met een grotendeels totaal gebrainwashte bevolking te maken, met een soort gehersenspoelde sekteleden bij wie werkelijk de grootste mogelijke onlogische en eenvoudig te ontkrachten flauwekul op ……

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
gezichtsherkenning

Ken je rechten: Niet instemmen met gezichtsherkenning mag betrokkene niet benadelen

global reset 05a

De staat pleegt een coup! Wappies hebben gelijk: samenwerking met Great Reset WEF en ‘permanente verandering’ van dagelijks leven