in , , , , ,

De vaccinatie cijfers: “Onbegrijpelijk dat er nog mee doorgegaan wordt”

5079442

Een drietal video’s over de gevolgen en gevaren van de vaccinatie-agenda. 

1 Erik Boomsma en Max von Kreyfelt bespreken tijdens een uitzending van Café Weltschmerz de cijfers omtrent vaccinatieschade.

Op basis van de beschikbare cijfers (per 30-10-2021) concludeert data-analist Erik Boomsma dat:

  • 67,95 % van de Nederlanders zijn ‘volledig gevaccineerd’.
  • Er zijn ruim 20.000 Nederlanders door de prik overleden.
  • Binnen de EU is dat 486.000 overledenen.
  • Er zijn binnen de EU meer dan 45 miljoen bijwerkingen gemeld (uitgaande van 94% onderrapportage op EudraVigilance).
  • Dat betreft ruim 18 miljoen mensen (gemiddeld 2,45 bijwerking per persoon).
  • Er was in week 43 een toename van 1,695 miljoen mensen met bijwerkingen.
  • Eén op de 598 gevaccineerden overlijdt aan de injectie.

In de uitzending worden allereerst de cijfers van de open-data-sources van het CBS en EudraVigilance tegen het licht gehouden en geanalyseerd. Daarbij wordt het beeld dat er een stille genocide gaande is in de Europese Unie en in Nederland steeds helderder.

Waar in 2009, tijdens de Mexicaanse ‘griep-pandemie, het vaccinatieprogramma na 25 doden direct werd stilgezet, gaan de machthebbers deze keer onverschrokken door met de vaccinatiedwang en propaganda, en zijn er met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid in Nederland al meer dan 20.000 mensen overleden ten gevolge van de injectiecampagne en in de Europese Unie is dat aantal gestegen tot meer dan 486.000. Schokkende cijfers, waar de vrijheidrovende regeringsleiders zich helemaal niks van aantrekken en het zelfs op alle mogelijke manieren uit de mainstream media houden.

Erik stelt zichzelf vervolgens de vraag: “Welke volgende stappen kunnen we verwachten van deze machthebbers?”.

En bij het zoeken naar het antwoord op die vraag laat hij een aantal mogelijkheden de revue passeren.

Hij laat ons het scenario van een volgende pandemie zien, dat al een paar jaar geleden is uitgegeven onder de titel: “Spars Pandemic 2025-2028”.

En vertelt ons over de juridische onderbouwing die de machthebbers zichzelf hebben gegeven, om mensen die zich verzetten tegen de overheidsterreur van het leven te beroven, zoals zij dat hebben vastgelegd in (notabene) het “Europese Verdrag van de Rechten van de Mens (EVRM)”.

Ook vertelt hij over de Europese Militaire Politie-eenheid “Eurogendfor”, die dergelijke dodelijke bevoegdheden hebben en door de machthebbers ingeroepen kunnen worden. (E*: Deze agenten zijn ook gespot tijdens de enorme geweldescallatie in Rotterdam, waarbij onder de demonstranten en politiemensen vele gewonden vielen, er gericht door de politie is geschoten en minstens één dode is gevallen.)

> De Powerpoint presentatie die Erik Boomsma in deze uitzending bespreekt. 

> Lees verder op Café Weltschmerz

2 Duitse arts verklaart dat hij niet langer kon leven met leugens tegen burgers en patiënten en noemde de ‘vaccins’ genocide.

In deze schokkende video geeft Dr. Thomas Jendges een laatste waarschuwing voor zijn mysterieuze dood. Hij was de chef van een kliniek in Cheminitz in Duitsland en heeft zelfmoord gepleegd (of is verzelfmoord) nadat hij had verklaard dat hij niet langer kon leven met leugens tegen burgers en patiënten en de ‘vaccins’ genocide noemde.

Chemnitz rouwt om het verlies van Dr. Thomas Lendges (55), bericht Thetruthseeker.co.uk.

> Lees verder op Frontnieuws

3 Voormalig Pfizer-topman Michael Yeadon: “We staan voor de poorten van de hel”

Ongeveer alles wat de regering zegt over het virus is een leugen.” Het zijn niet de woorden van een rebelse hooligan maar van Michael Yeadon, oud-topman van Pfizer. In heldere bewoordingen legt hij in een video  uit wat er volgens hem mis is met gentherapie en andere middelen die worden ingezet om het coronavirus te bestrijden.

“Ik waarschuw je dat jouw regering tegen je liegt, op een manier die voor jou makkelijk te achterhalen is.”

“Mensen worden bang gemaakt met de aanwezigheid van nieuwe varianten. Maar als je eenmaal corona hebt gehad, blijf je immuun, decennialang.”

Hij neemt de angst weg voor nieuwe varianten maar ziet ergens anders het gevaar opdoemen: “De vaccinatiepaspoorten baren me zorgen. Die dingen hadden we voor hele dodelijke ziekten zoals Gele Koorts. Daarmee wisten jij en anderen om je heen dat ze veilig waren,” zegt Yeadon die andere motieven bespeurt bij de invoering van de QR-code.

“Het zijn de levens van mijn kinderen en kleinkinderen die worden gestolen door een systematisch proces van angst en controle. We gaan vreselijke tijden tegemoet denk ik, en ik wil je wakker maken.”

> Lees verder op Café Weltschmerz

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Lees verder bij de bron: Ellaster

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5120520

Als leerling hoef je (nog) niet te vertellen of je gevaccineerd bent, maar aanpassing van de wet is onderweg

ai

Ondanks toeslagen-affaire verder op weg naar algehele datakoppeling en machtsmisbruik, dat is ook Corona…